Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klar for nytt supermøte

Foto: Reuters/Scanpix
Novak Djokovic møter Roger Federer i US Open.

Verdensener Novak Djokovic er klar for semifinalen i US Open. Serberen slo landsmannen Janko Tipsarevic i kvartfinalen av Grand Slam-turneringen.

Djokovic ledet det tette oppgjøret med sifrene 7-6 (7-2), 6-7 (3-7), 6-0, 3-0, da Tipsarevic måtte avbryte kampen på grunn av en skade.

Skryt til landsmannen
24-åringen har så langt hatt en fantastisk sesong, med to Grand Slam-titler som de store høydepunktene. Han har i tillegg sikret sju andre turneringsseirer.

Totalt har serberen vunnet 62 kamper og kun tapt to så langt i 2011.

- Faktum er at dette var en kvartfinale i US Open, Tipsarevics første Grand Slam-kvartfinale i karrieren. Han gjorde en utrolig god jobb ute der, sier Djokovic til Reuters.

- Dessverre holdt han ikke helt inn. Det var tydelig at han ikke kunne bevege seg like bra som tidligere i den siste delen av kampen, sier serberen.

Håper på noe spesielt
I semifinalen av turneringen møter verdenseneren sveitsiske Roger Federer. Stjernen tok seg greit av Jo-Wilfired Tsong i sin kvartfinale.

Federer vant kampen med sifrene 6-4, 6-3, 6-3.

Djokovic og Federer møtes dermed i US Open for femte sesong på rad. De to møttes også i semifinalen i French Open i år. Da gikk Federer seirende ut av duellen.

- Jeg vet ikke hvor mye møtet i Paris vil bety nå. Det var en av de virkelig store kampene dette året. Det var spesielt. Jeg håper på noe lignende, sier sveitseren.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!