RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

Klar ledelse for Sørlie igjen

Sist oppdatert:
Robert Sørlie holder koken i tet, men bak ham lurer fjorårsvinneren.

Hurdølingen leder fortsatt Iditarod, men Mitch Seavey lurer bak. Sørlie kom først inn til sjekkpunktet Koyuk tidlig tirsdag morgen, der han kun hvilte i tre minutter. Deretter la han på vei igjen, denne gangen i retning sjekkpunktet Elim.

Han ankom Elim som førstemann klokken 11.17 i formiddag. Foreløpig er han den eneste som har kommet til dette sjekkpunktet.

Mitch Seavey, som vant Iditarod i fjor, lurer bak, men han har bare tatt inn rundt åtte minutter på Sørlie fram til Koyuk. Seavey kom inn til Koyuk om lag 40 minutter etter Sørlie.

Seavey valgte imidlertid å ta seg en lengre pause i Koyuk og har rast nedover resultatlistene igjen. Dermed øket Sørlie ledelsen til over tre timer på konkurrentene ut fra sjekkpunktet.

Etter Elim må alle kjørerne ha en åtte timers obligatorisk pause.

Bjørnar Andersen ligger på 10. plass i øyeblikket, men han har akkurat hvilt, og ligger således i en utmerket posisjon til å kjøre seg opp.

Trine Lyrek har kjørt seg opp til 35. plass.

Det er ventet at kjørerne kommer i mål onsdag formiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere