Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær så sitt lag tape for Leicester i Premier League tirsdag kveld.

Brendan Rodgers og hans menn fikk dermed med seg viktige poeng i kampen om en topp fire-plass, mens ligatittelen gikk til Manchester City.

Solskjær: - Ikke skyld på meg

Etter kampen fikk den norske treneren igjen spørsmål om kampprogrammet og det at han nærmest stilte med et B-lag i møtet med Leicester.

- Det snakkes om integritet i ligaen og alt det, men ikke kom her og skyld på meg for at for at vi må gjøre endringer, fordi vi er nødt til å gjøre det. Det er ikke trygt for spillerne å spille alle fire kampene denne uken, så jeg må prioritere, sier Solskjær ifølge The Mirror.

- Det er den eneste måten å gjøre det på. Jeg skulle ønske jeg kunne gitt full gass, men det er umulig, mener Manchester United-manageren.

LES OGSÅ: Manchester United til Europa League-finale til tross for tap

Ettersom hjemmekampen mot Liverpool ble utsatt på grunn av store demonstrasjoner i forkant, blir det en tettpakket avslutning på sesongen for Solskjærs menn.

United må nemlig gjennom tre kamper på fem dager.

- Det kan ikke bli slik igjen. Vi kan ikke spille torsdag, søndag, tirsdag og torsdag igjen. Det er umulig, og derfor måtte jeg gjøre så mange bytter, sier han.

- Uhørt

- Det er uhørt. Det er umulig for spillere å prestere på dette nivået når kampene kommer så tett, mener Solskjær.

Hjemmekampen mot Leicester, som opprinnelig var terminfestet 12. mai, ble altså flyttet til tirsdag. 9. mai spilte United borte mot Aston Villa.

LES OGSÅ: Hevder Solskjær er misfornøyd med Neville

Og allerede 13. mai, torsdag, møter Solskjærs menn Liverpool til dyst.

I tillegg til dette spilte Manchester United semifinale i Europa League så sent som i slutten av forrige uke, der Roma ble slått og finaleplassen sikret.

LES OGSÅ: Solskjær bekrefter at han har mottatt unnskyldning fra Manchester United-eierne

Allerede i forrige uke var Solskjær ute å kritiserte Premier League-ledelsen for måten de har lagt opp kampprogrammet på og mente at de som har bestemt dette umulig kan ha spilt fotball selv tidligere.

- Ingen god hånd

Solskjær var redd de mange kampene ville påvirke spillerne fram mot Europa League-finalen i Gdansk 26. mai.

LES OGSÅ: Mourinho-avtale sparer Tottenham for millioner

- Vi har ikke fått en god hånd her. Vi trenger alle spillerne til disse kampene. Vi har lite tid på oss, men vi må være klare, sa Manchester United-sjefen etter møtet med Roma i forrige uke.

I Europa League-finalen venter den spanske laget Villarreal. De klarte 0-0 borte mot Arsenal i sin semifinale og gikk videre med 2-1 sammenlagt.

United har ikke vunnet et trofé siden 2017, da klubben vant nettopp Europa League. Den gang var det påtroppende Roma-trener José Mourinho som ledet laget.