Mauricio Pochettino meldes å være Manchester Uniteds førstevalg som ny manager etter at Ole Gunnar Solskjær nylig fikk sparken, men argentineren er under kontrakt med franske PSG og må i så fall kjøpes fri fra den franske storklubben.

LES OGSÅ: Lyon-president raste etter skandalen: Truet med søksmål i direktesending

Ifølge Manchester Evening News skal Premier League-klubben ha fått nei fra PSG i sitt første forsøk på å lokke den tidligere Tottenham-sjefen tilbake til balløya.

Carragher: - Må komme seg vekk

Ifølge avisen kan det gå opp mot seks måneder før Pochettino får lov til å snakke med United om en overgang og i mellomtiden vurderer derfor Old Trafford-klubben å hente inn en midlertidig løsning. Folk som Ernesto Valverde, Rudi Garcia, Lucien Favre, Ralf Rangnick og Paulo Fonseca nevnes som mulige kandidater til en slik jobb.

Pochettino og hans menn tapte onsdag borte mot Manchester City i Champions League og etter kampen var ekspertene klare sin tale om managerens framtid.

LES OGSÅ: Klopp slår tilbake mot kritikken for «Afrika-utspillet»

Både Thierry Henry og Jamie Carragher mener at argentineren bør benytte United-interessen til å komme seg ut av kontrakten med laget som leder Ligue 1.

- Han må komme seg vekk fra den klubben, sier Carragher ifølge Daily Mail.

- Om han har en sjanse til å bli ny Manchester United-manager, så bør han ta den allerede i morgen, mener den tidligere Liverpool-stopperen.

LES OGSÅ: Pochettino slår tilbake mot kritikken: - Mangel på respekt

Henry: - Må forsvare seg

Carrager mener at at PSG-stjernene Neymar, Lionel Messi og Kylian Mbappé gjør arbeidsforholdene svært vanskelig for Pochettino i den franske klubben.

De tre profilene fikk kritikk for å levere en blek forestilling i onsdagens kamp i Manchester, til tross for at Mbappé nettet for gjestene i andre omgang.

LES OGSÅ: Mener Ronaldo spolerte for Solskjær. Norsk ekspert er ikke like sikker

Thierry Henry mener at PSG bare kan glemme å vinne Champions League denne sesongen, så lenge de tre stjernene ikke bidrar i det defensive spillet.

- Hvis du skal vinne Champions League, kan du ikke forsvare deg med kun sju spillere. Det er umulig. Jeg bryr meg ikke om hvem du er. Backene er veldig utsatt og det blir hele veien tre-motén og tre-mot-to ute på banen, sier franskmannen.

- Lag som vinner titler - og Champions League - har tre angrepsspillere som ligger bak ballen i det defensive spillet, mener den tidligere spissen.

Owen: - Kan få mer ut av United

Henry mener at den manglende arbeidsinnsatsen til Neymar, Messi og Mbappé, gjør det vanskelig for Pochettino å få det beste ut av PSG-laget.

LES OGSÅ: Reagerer etter Solskjærs avskjedsintervju: - Pinlig

- Pochettino får ikke lov til å være Pochettino med dette laget. Hvordan skal du vrake Messi og Neymar? Han må bruke Angel Di Maria på midtbanen, men han ble til tider avslørt og det hjelper ikke akkurat på, sier Henry videre.

LES OGSÅ: Pochettino til Nettavisen: - Derfor ble Messi byttet ut ved pause

Tidligere Manchester United-spiss Michael Owen mener også at den argentinske manageren kan komme bedre til sin rett i en klubb som Manchester United.

LES OGSÅ: Neville hardt ut mot Manchester United: - Noe er fundamentalt galt

- Hendene hans er bundet i PSG. Han kan ikke virke Messi og Neymar. De er selvsagt gode nok, men de vinner ikke Champions League med slikt spill, sier han.

- Jeg tror at Pochettino kan få mer ut av Manchester United-laget enn det han får ut av PSG akkurat nå. Jeg er ikke sikker på om han kan forme dette PSG-laget til en Champions League-vinner, men jeg tror han kan gjøre det med United.