Gå til sidens hovedinnhold

Klart for et spennende år

For Røa-spillerne kan 2007-sesongen bli et jubelår. Klubbens landslagsspillere kan ha ekstra mye moro i vente.

Røa: I september går nemlig verdensmesterskapet av stabelen. Det skal i år avholdes i Kina, og ventelig blir det en rekke Røa-spillere å se i aksjon for Norge. Marit Fiane Christensen, Siri Nordby og Marie Knutsen bidro alle til at Norge kvalifiserte seg til VM, og på de siste samlingene av fjoråret var også Guro Knutsen med i troppen.
VM er alltid moro, så jeg håper å være med der. Men jeg må nok ta noen steg videre for å komme med i VM-troppen, tror Guro som også mener hennes fremadstormende lagvenninnene Lene Mykjåland har gode muligheter til å komme med i VM.
Guro synes det er bedre jo flere ting man har å glede seg til.
Det er bare artig at sesongen blir litt lenger og mer innholdsrik, fastslår kantspilleren som tror Norge bør ha gode muligheter til medalje i sluttspillet.
Fjorårets cupgull ga Røa-spilleren mersmak. Og hun har tro på en god sesong også i år, og mener så absolutt det er mulig å forbedre fjorårets sølvmedalje fra seriespillet.
Vi bør klare å gjøre det bedre enn i fjor. For meg personlig er det aldri noe annet enn å vinne som gjelder, sier Guro Knutsen.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn