RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klart for nytt gresk kaos

Sist oppdatert:
Da Angelos Charisteas utliknet for Hellas mot Spania stoppet Hellas opp. Torsdag kveld kan det bli verre. TV 2 Nettavisen følger Hellas-Russland direkte fra 20.45.

Kampen sendes direkte på TV 2 Extra 20.45, og i opptak på TV 2 senere på kvelden. TV 2 sender Portugal-Spania direkte fra 20.45. Følg kampen direkte på TV 2 Nettavisen her.

Tar Hellas poeng fra Russland i kveld, er laget klar for kvartfinalen i EM. Og Portugal eller Spania må reise hjem. Da er det kanskje ikke så rart at Hellas stod stille etter at Angelos Charisteas utliknet til 1-1 mot Spania.

Tok av
De siste 24 minuttene av kampen stoppet restauranteiere å serve både øl og mat. Da kampen var over og poenget sikret, tutet folk alt de maktet fra bilene sine, og nødraketter ble skutt opp fra takene i Athen. Tar grekerne det poenget de trenger i kveld, blir det kaos igjen.

Men Hellas stiller ikke toppet. Georgios Karagounis er suspendert og Stylianos Giannakopoulos skadet. De spiller ikke. I tillegg har viktige Traianos Dellas slitt med skade. Det er likevel ventet at han spiller.

Trener Otto Rehhagels største utfordring er å få spillerne til å skjønne at de ikke er videre før de har tatt poeng i kveld.

- Alle ser ut til å tro at vi allerede er videre, men vi har ikke oppnådd noe foreløpig. Jeg har sagt til spillerne at jeg har spilt mot russerne flere ganger, og at de er vanskelige å slå. Vi må være like gode som i de to første kampene for å lykkes, sier tyskeren.

Mangler også viktige spillere
Russland må klare seg uten suspenderte Sergei Ovchinnikov (keeper) og viktige Alexei Smertin. I tillegg ble jo Aleksandr Mostovoi sendt hjem før den forrige kampen. Laget er allerede ute, men vil ikke gi seg uten kamp mot grekerne.

Trener Georgi Yartsev har lovet at laget skal alt de kan for å avslutte bra i mesterskapet.

Tre siste før EM:
Liechtenstein - Hellas 0-2, Polen - Hellas 1-0, Nederland - Hellas 4-0
Østerrike - Russland 0-0, Norge - Russland 3-2, Bulgaria - Russland 2-2

FIFA-rankingen: 31. Russland 35. Hellas

Hellas (trolig): Nikopolidis; Seitaridis, Dellas, Kapsis, Fyssas; Zagorakis, Katsouranis, Tsiartas/Basinas, Lakis; Vryzas, Charisteas
Russland (trolig): Malafeev; Anyukov, Sennikov, Sharonov, Bugayev; Alenichev, Loskov/Semshov, Kariaka, Bystrov; Kerzhakov/Bulykin, Sychev.

Dommer: G Veissière (FRA)

Vårt tips: Russland - Hellas 1-1

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere