*Nettavisen* Sport.

Klassehest innleder!

Foto: hesteguiden.com

Det er en sportslig topp V65-omgang vi har å se frem til på Jägersro i kveld, og vi bankerspiller direkte!

Etter at lunsjtravene på Hagmyren i Sverige og i Drammen her hjemme er over, er det Jägersro i Sverige med V65-spill og dobbel V5 på Momarken som vi kan spille til på kvelden, og i Sverige i kveld satser vi våre kroner på en topphest!

1 Edward Ale i V65-1 er nemlig snakk om en 4-åring litt utenom det vanlige, men det er ikke alle som egentlig vet hvor bra denne traveren til Petri Puro er. Noe av grunnen er at han har blitt stilt i skyggen av Brad de Veluwe som han ble annen bak i det Finske Derbyet, og i den siste starten tapte han kun for svært gode Disco A.E.

I kveld er motstanden betydelig enklere, selv om vi ikke skal kimse av hester som 7 October Kronos og 2 Ragna Opal (Dansk Hoppederby vinner), men de har uansett ikke den klassen og hardheten som vår banker for kvelden har. Bare kusk Riccardo Bianchi forsvarer sporet med Here Comes Herbie–sønnen så er løpet kjørt, men skulle han bli overflydd, tror vi uansett at det løser seg med kun seks hester igjen i dette flotte 4-års løpet.

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

I lunsjen på Hagmyren tidligere i dag satte vi en herlig banker i form av Ajlexes Daylight (andrevalg i spillet), og de som spilte vårt DD-forslag på 300 kroner kunne inkassere småpene 1714 kroner!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsidere!
9 Alltime Stardust i V65-2 mener vi skal være klar favoritt i dette løpet, og vi tror han vinner men litt flyt på veien. Han kan til tider være litt for hissig, men galoppen i den siste starten vektlegger vi mindre (fire feilfrie løp forut for den starten). I den siste starten var nemlig hesten aldri oppe bak bilen (100 meter etter på kjør, og da er det bare å glemme det løpet), og det får kusken ta på sin kappe. Nå er han behandlet, og trener som en demon etter litt pause.

Jeppe Juel får sjansen bak hesten i kveld etter han vant lett med hesten på Charlottenlund i debuten for Christoffer Eriksson, noe vi mener er en solid kuskeforsterkning. Bakspor er ikke det beste da han er rask ut, men han har fine rygger fra start. Klaffer det litt underveis skal dette være en topp vinnersjanse, og vi bankerspiller på det minste forslaget.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

6 New Line i V65-6 skal ut over 3140 meter, og det er en distanse den sterke King Conch–sønnen elsker. Motstanden i kveld er tøff, men enklere enn normalt for Uhrberg–traveren. Vi holder Obi Wan, Saston, Opitergium og Perfect Toll som tøffere konkurrenter enn det New Line møter i kveld. Han gjør aldri et dårlig løp denne krabaten, og klaffer det litt med posisjonene underveis, tror vi på en fin vinnersjanse.

De verste konkurrentene er 1 Omaha som er i toppform, men han møter bedre hester enn noen gang. Seiersmaskinen 9 Yamani Hornline kommer tilbake etter to måneders pause grunnet problemer med en fot, og han trenger normalt løp i kroppen. Vi mener New Line må krysses på alle bonger i kveld, og 33% i spillet med kun 16% i innsats er spennende.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.