Gå til sidens hovedinnhold

Kleiven reddet Start

Årets Tippeliga-komet har funnet tilbake til målformen.

START-SANDNES ULF 2-0: Det var liten grunn til å tro at den store cupbomben skulle falle på Sør Arena, hvor Start bare har tapt en av sine åtte kamper i år. Sandnes Ulf har på sin side bare vunnet en av sine bortekamper i serien i år, står med tre tap på sine fire siste kamper, og er for tiden under streken i Adeccoligaen.

Les saken: Tidenes sjokkaften.

Likevel slet storfavoritten lenge. Riktignok hadde Start et par gode sjanser midtveis i førsteomgangen, men kula ville ikke inn, og Sandnes Ulf begynte å ane håp.

Det varte til det 71. minutt, da Christer Kleiven bestemte seg for å få en slutt på denne mobbingen av Tippeliga-lagene.

Seks mål har han stått for i årets Tippeliga, men ingen siden midten av april. Mot Sandnes Ulf løsnet det, og 22-åringen kunne notere seg for ytterligere to nettkjenninger: Først da han nikket inn Mads Stokkeliens stuss, så da han hamret inn ballen tre minutter senere – limt inne ved stolpen.

Det holdt i massevis, og Start reddet sammen med Viking litt av æren for Tippeligaen, som nå har åtte lag klare til den fjerde runde av cupen.

Knut Tørum var naturlig nok fornøyd etter kampen.

- Vi har kontroll på kampen, men blir litt for snille å spille mot i perioder. Selv om vi har ballen mye, så skaper vi litt for lite. Men det er forløsende når det første målet kommer og så kliner Kleiven til en gang til. Det er deilig, sier Start-treneren til klubbens hjemmeside.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her