*Nettavisen* Sport.

Klemetsen slo Moan

Foto: (Scanpix/AFP)

Håvard Klemetsen er i sitt livs form og slo lagkamerat Magnus Moan, som mistet pallplasseringen i kombinertrennet lørdag.

14.01.07 09:57

Moan lå på 2. plass etter langrennsdelen av rennet, som startet med fellesstart lørdag formiddag. Det ble imidlertid litt for korte hopp til å forsvare den plassen også etter hopprennet.

Moan landet på 92 og 95 meter, og endte på 5. plass.

God 4. plass
Han ble også slått av Håvard Klemetsen. Klemetsen lå på 4. plass etter langrennsdelen. Han hoppet 95 og 97,5 meter. Dermed beholdt han 4. plassen sin, noe han er svært godt fornøyd med.

- Jeg har aldri gått så bra langrenn før noen gang, så det var veldig oppløftende, sier Klemetsen til Nettavisen. Finnmarkingen slet litt i begynnelsen av sesongen, men mener nå selv han har tatt et stort steg i riktig retning.

- Det var godt å få noen svar på arbeidet jeg har lagt ned, og få litt selvtillit. Jeg har jobbet bra, og det her viser at VM-formen er på vei, mener Klemetsen.

Imponerte i hoppbakken
Østerrikske Christoph Bieler vant rennet etter hopp på 98 og 101 meter. Han vant foran Felix Gottwald og Jason Lamy Chappuis.

Petter Tande lå på 8. plass etter langrennet, og endte også på 8. plass. Espen Rian imponerte veldig i hoppbakken. Han lå på 42. plass etter langrennet, men endte på 11. plass.

Rian var dermed best av alle i hoppdelen.

Jan Schmid ble nummer 26, mens Iver Markengbakken ble nummer 29.

BESØK NETTAVISENS VINTERSPORTSSIDER HER.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.