*Nettavisen* Sport.

Klemetsen tenker på comeback

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Kom i storform etter «Skal vi danse» - men samboeren sier nei til boksingen!

28.10.09 10:17

Ole Klemetsen er i Spania for å sparre mot den tidligere Strongman-utøveren Arild Haugen. Det gir den tidligere proffbokseren skikkelig mersmak.

- Det er helt skummelt hva dette gjør med meg. Det kribler i hele kroppen. Det er jo så fantastisk kjekt. Det er dette som er livet mitt, sier Klemetsen til Rogalands Avis.

- Alt å tape
Etter deltakelsen i fjernsynsprogrammet «Skal vi danse» har han kommet i god form.

- Jeg sa det til min gamle boksetrener Ulf Johansen, at dersom det ikke var for at vi hadde alt å tape, skulle jeg satset på et comeback, og tatt noen kamper. Det er så vanvittig gøy, sier Klemetsen.

- Så du har altså comebackplaner?

- Nei, du kan ikke skrive det. Jeg får en advarende pekefinger fra samboeren min, Hege, og min mor hadde kvalt meg, sier Klemetsen.

Før han snur på det igjen:

– Ting er ikke som det en gang var. Jeg verken kan eller vil komme tilbake på det nivået jeg var, og pengene er heller ikke de samme. Men dersom det kom noen og slengte noen tusenlapper på bordet, og sa «vi satser på noen kamper», da skulle jeg gjort det, lover den tidligere boksemesteren.

Ros fra Haugen
Foreløpig nøyer han seg med å sparre mot Arild Haugen som proffdebuterer i desember. Og gigantiske «Hulken» er full av respekt for Klemetsen.

- Han er utrolig god. Dersom noen på byen tror at Ole er et enkelt bytte ti år etter at han la opp, må de tro om igjen. Han er fremdeles like sterk, sier Haugen.

Sterk er også Haugen. Så sterk at de lokale tungvektsbokserne på den spanske gymmen ikke tør å sparre mot giganten fra Sirdal.

Det tør derimot Ole.

- Jeg er ikke redd for noen. Sånne som ikke tør å stille opp til sparring, kaller ikke jeg boksere. Det kaller jeg pyser, sier Klemetsen.

Sjekk bildene fra Skal vi danse den kvelden Klemetsen røk ut:

2435

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.