*Nettavisen* Sport.

Klemetsen tett på comeback

Foto: (SCANPIX)

Ole Klemetsen lengter tilbake til bokseringen, og mottar jevnlig tilbud om comeback.

05.01.04 14:49

- Vi har mottatt tre konkrete tilbud om comeback for Ole. Det ene er fra promotor Steffen Tangstad, mens to rike onkler også har kommet med henvendelser, røper bokserens far, John Klemetsen, til TV 2 Nettavisen.

Penger
Han forteller at det kun er snakk om penger før Ole Klemetsen entrer bokseringen på nytt.

- Tilbudene vi har fått fra Tangstad og de to rike onklene strandet først og fremst på grunn av den økomiske biten. Det vil koste dyrt å sette i gang apperatet som skal til for å få Ole Klemetsen tilbake, sier Pappa « Big-John» Klemetsen.

John Klemetsen er optimist med tanke på et comeback for sønnen. Han har stor tro på at det rette tilbudet en gang om ikke altfor lenge skal dukke opp.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Promotor Steffen Tangstad har jo en stor TV-kanal i bakhånd. Og de to rike onklene, en fra Sørlandet og en fra Østlandet, har også penger nok til å komme med et rett tilbud, sier han.

TV-avtale
- Men det det hele står og faller på med tanke på et comeback, er jo TV-avtalen. Det er her pengene ligger, understreker John Klemetsen.

Ole Klemetsen har aldri klart å legge boksehanskene helt på hyllen etter han la opp. Den fargerike bokseren holder seg i god fysisk form og trener daglig.

- Fysisk står ikke Ole tilbake på noen. Han er i veldig god form, sier John Klemetsen.

- Årene da han var Norges mest omtalte bokser er forbi, og jeg innrømmer gjerne at jeg lengter tilbake til denne tiden. Reisene, tiden før og etter kamp, ja, det var en flott tid, mimrer «Big John».

Musikk
Og mens han venter på comeback for sønnen, vil familien Klemetsen bruke tiden på musikk.

- Vi er spellemenn vet du. Både jeg, Ole og hans bror John.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.