*Nettavisen* Sport.

Klitsjko forsvarte tittelen

Foto: Ap

... mens Chisora spyttet på motstanderens lillebror.

19.02.12 10:35

Vitali Klitsjko forsvarte WBC-tittelen i tungvektsboksing med enstemmig poengseier over briten Dereck Chisora lørdag.

40-åringen fra Ukraina forsvarte tittelen for 10. gang og forbedret statistikken som profesjonell til 44 seirer og to tap.

Oppladningen til kampen var ekstra het etter at Chisora fiket til Klitsjko i forbindelse med innveiingen. Lørdag tok ukraineren igjen. Klitsjko brukte tid på å få kontroll på kampen, men etter 12 runder hadde dommerne ham som vinner med 118-110, 118-110 og 119-111.

- Motstanderen min var svært motivert. Det var ikke lett, men jeg så hvert slag, for han er treg. Jeg er ikke fornøyd, for jeg ønsket å avgjøre kampen før full tid, sa Klitsjko.

- Alt som skilte meg fra seier i kveld er erfaring. Jeg holder ikke noe tilbake. Jeg angriper hele veien, og nå vil jeg ha en omkamp, sa Chisora.

28-årige Chisora måtte tåle sitt tredje nederlag som profesjonell, i den 18. kampen. Alle tapene har kommet i løpet av de fire siste kampene.

Før kampen var igang begynte Chisora å krangle med lillebror Vladimir Klitsjko, som sto ved ringhjørnet. Det hele endte med at spyttet ut en stråle med vann rett i ansiktet på Vladimir. (©NTB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.