RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klitsjko sikter mot knockoutseier nummer 50

Paris (NTB-AFP): Den ukrainske tungvektsmesteren Vladimir Klitsjko lader nevene og er klar for knockoutseier nummer 50 når han møter Jean-Marc Mormeck 3. mars.

Franskmannen har fått sjansen til å ta alle de fire VM-beltene til 35 år gamle Klitsjko, men det er svært få som tror han har noen mulighet til å klare det. Kampen, som skulle ha gått i desember, er nå formelt i orden i Esprit Arena i Düsseldorf.

De to skulle ha møttes 10. desember i fjor, men på grunn av visse problemer med å få kampen godkjent hos alle de fire involverte forbundene, måtte den utsettes.

Det er VM-titlene i World Boxing Association (WBA), World Boxing Organization (WBO), International Boxing Organization (IBO) og International Boxing Federation (IBF) som står på spill i denne kampen, og det er liten tvil om at Klitsjko er storfavoritt. han jakter knockoutseier nummer 50 på 60 kamper.

Den eneste tittelen tidligere cruiservekter Mormeck ikke får sjansen til kjempe om er WBC (World Boxing Council)-beltet, for det er det storebror Vitalij Klitsjko som sitter på. Han forsvarte den tittelen med seier over polakken Tomasz Adamek i september i fjor.

Mormeck har bare bokset tre tungvektskamper siden han tapte WBA- og WBC-beltet i cruiservekt til briten David Haye i 2007. Haye har siden tapt sitt tungvektsbelte til nettopp Vladimir Klitsjko. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere