*Nettavisen* Sport.

Klokkene ringer for Storhamar

Foto: Ørn E. borgen / SCANPIX

Mark Bell har hevet seg flere hakk i sluttspillet. Kanadieren var Trondheims beste spiller i den første semifinalen mot Storhamar.

03.03.05 21:51

STORHAMAR - TRONDHEIM 2-3: Den regjerende norgesmesteren tapte 2-3 foran 2.327 tilskuere i Hamar OL-amfi torsdag kveld. Serietoer Trondheim, anført av Mark Bell og keeperen Joakim Wiberg, ble for sterke.

- En optimal start. Det er veldig viktig å vinne på borteis i et sluttspill, spesielt i den første matchen, sier assistenttrener Bjørn Anders Dahl til TV 2 Nettavisen.

Mark Bell og Lars Erik Spets spilte fram til Nick Smiths 1-0-mål midtveis i den første av fem mulige semifinaler. Martin Potochny økte til 2-0 for bortelaget bare noen sekunder senere. Chris Clark skapte spenning i matchen med sitt reduseringsmål i starten av tredje periode.

Mark Bells 3-1-mål i power play, et skudd fra blålinja, skulle vise seg å bli avgjørende.

- Et viktig mål. Kampen stod og vippet. Bell har hevet seg flere hakk i sluttspillet. Han har vært vår beste spiller så langt. Han og Wiberg var våre beste i dag også, forteller assistenttrener Dahl.

Bell har fire mål og fire assists på fire kamper i sluttspillet.

Geir Svendsberget reduserte til 2-3, og Storhamar presset på for en sen utligning, men Trondheim og ikke minst Joakim Wiberg holdt stand.

- Jeg følte vi hadde kontroll, selv om de presset på slutten, sier assistenttrener Bjørn Anders Dahl til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.