RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ørn E. borgen / SCANPIX

Klokkene ringer for Storhamar

Sist oppdatert:
Mark Bell har hevet seg flere hakk i sluttspillet. Kanadieren var Trondheims beste spiller i den første semifinalen mot Storhamar.

STORHAMAR - TRONDHEIM 2-3: Den regjerende norgesmesteren tapte 2-3 foran 2.327 tilskuere i Hamar OL-amfi torsdag kveld. Serietoer Trondheim, anført av Mark Bell og keeperen Joakim Wiberg, ble for sterke.

- En optimal start. Det er veldig viktig å vinne på borteis i et sluttspill, spesielt i den første matchen, sier assistenttrener Bjørn Anders Dahl til TV 2 Nettavisen.

Mark Bell og Lars Erik Spets spilte fram til Nick Smiths 1-0-mål midtveis i den første av fem mulige semifinaler. Martin Potochny økte til 2-0 for bortelaget bare noen sekunder senere. Chris Clark skapte spenning i matchen med sitt reduseringsmål i starten av tredje periode.

Mark Bells 3-1-mål i power play, et skudd fra blålinja, skulle vise seg å bli avgjørende.

- Et viktig mål. Kampen stod og vippet. Bell har hevet seg flere hakk i sluttspillet. Han har vært vår beste spiller så langt. Han og Wiberg var våre beste i dag også, forteller assistenttrener Dahl.

Bell har fire mål og fire assists på fire kamper i sluttspillet.

Geir Svendsberget reduserte til 2-3, og Storhamar presset på for en sen utligning, men Trondheim og ikke minst Joakim Wiberg holdt stand.

- Jeg følte vi hadde kontroll, selv om de presset på slutten, sier assistenttrener Bjørn Anders Dahl til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere