RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klopp: - Overrasket over hvor store steg vi har tatt


TROA: Jürgen er fortsatt ubeseiret som Liverpool-manager, men har også til gode å vinne. Det håper han å få ordnet på når Bournemouth kommer på besøk på onsdag.
TROA: Jürgen er fortsatt ubeseiret som Liverpool-manager, men har også til gode å vinne. Det håper han å få ordnet på når Bournemouth kommer på besøk på onsdag. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Tyskeren har stor tro på sitt mannskap

Det er igjen duket for kamp i den engelske ligacupen når Liverpool tar i mot Premier League-rival Bournemouth på Anfield onsdag kveld. Til tross for at Jürgen Klopp er til gode å vinne en kamp, så er Liverpool-manageren positivt overrasket over sitt mannskap.

- Jeg er overrasket over hvor store steg vi har tatt. Vi har hatt resultater, kanskje ikke de beste, men vi har ikke tapt, sa Jürgen Klopp på tirsdagens pressekonferanse melder The Mirror.

Til tross for dette innrømmet den tyske treneren at han la merke til hvordan hans lags kroppspråk endret seg drastisk under søndagens kamp mot Southampton når motstanderen scoret.

Troa

Selv om Klopp muligens har en jobb å gjøre med å endre mentaliteten til laget sitt, så står han fjellstøtt ved sitt mannskapp og den kvaliteten den innehar.

- For oss så handler det om å finne en løsning. Min tro på spillerne jeg jobber med er veldig stor. Det er en fantastisk atmosfære i laget, og jeg liker virkelig det jeg holder på med, sa Klopp til den fremmøtte pressen.

- Om noen trodde dette skulle gå kjappere så beklager jeg det. Men dette er bedre enn at vi vinner vår første kamp og ikke skjønner hvorfor. Vi vil vite hvorfor så vi vet hvorfor vi blir bedre, så dette er helt greit, fortalte Klopp.

Fortsatt ingen Sturridge

Liverpool må uansett klare seg uten et par av sine stjernespillere. James Milner er suspendert til kampen etter å ha fått gult kort mot Southampton, mens Daniel Sturridge fortsatt er skadet.

- Han blir bedre, men ikke raskt nok til at det endrer vår situasjon. Jeg så han for fem minutter siden med fysioterapauten på treningsstudioet. Han er ikke klar for fotballtrening, så vi må nok vente, fortalte Klopp.

Dermed er det nok duket for enten Roberto Firmino eller Christian Benteke på topp når Liverpool sikter mot å ta seg videre i Ligacupen onsdag kveld mot Bournemouth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere