- Faren min så meg aldri som manager. Han døde fire måneder før jeg ble en manager, sier en åpenhjertig Jürgen Klopp.

LES OGSÅ: - Solskjær tar grep før neste sesong

Mental helse-kampanje

Tyskeren og Andy Robertson snakket sammen i en video som ble filmet som en del av #SoundofSupport-serien fra Heads Up-kampanjen, som er en kampanje som oppfordrer fotballfans, og spesielt menn, til å føle seg mer selvsikre og komfortable når de har behov for støtte, ifølge The Independent.

- Han presset meg for det meste gjennom spillerkarrièren, med skikkelig hard kritikk og sånt, men den skikkelige karrièren min fikk han aldri se. Det er vanskelig fra tid til annen, sier Liverpool-manageren, som startet som trener i Mainz 05 i 2001.

I løpet av trenerkarrièren sin har den karismatiske tyskeren blant annet vunnet Champions League, Premier League, Bundesliga, den tyske cupen og VM for klubblag.

Mistet sin største støttespiller

Andy Robertson mimret tilbake til da tanten hans var i live. Hun døde julen 2013, og hadde vært en viktig støttespiller for venstrebacken før karrieren hans slo skikkelig til i Liverpool.

Da Robertson var 15 år gammel ble han frigitt av Celtic, og tanten viste at hun fortsatt hadde troa på ham, i det som var en vanskelig tid for skotten.

- Tanten min kom til huset vårt og sa til moren min «det sier jeg deg, han kommer til å bli fotballspiller», og det er noe som jeg alltid har hatt med meg, forteller 26-åringen.

- Da jeg spilte i Dundee United, på julaften, så gikk hun dessverre bort. Hun var den som alltid trodde jeg var spesiell, selv om hun var mest sannsynlig den eneste som tenkte det da jeg var yngre, sier Liverpools venstreback.

Etter Dundee United gikk turen til Hull i 2014 for Robertson. Der ble han til 2017, før Liverpool hentet han. Der har den skotske venstrebacken vært en braksuksess, og han har blant annet vært med å vinne Champions League og Premier League de to siste sesongene.