VM-kvalifiseringskamper i Sør-Amerika natt til fredag gjør at flere Premier League-klubber må klare seg uten sine brasilianske og argentinske stjerner i helgen.

Alisson og Fabinho til Madrid

På en pressekonferanse fredag bekreftet Liverpool-manager Jürgen Klopp at Alisson og Fabinho kommer til å fly direkte til Madrid for å forberede seg til Champions League-kampen mot Atletico i midtuken.

- De kunne ha flydd til England og gått i karantene, men Ali har tre barn. Tolv dager på landslagsoppdrag og så ti dager i isolasjon ... Vi trenger løsninger for dette, og de er fortsatt ikke her, sa Klopp.

Les også: Fredagens Premier League-rykter

På grunn av karantenereglene i Storbritannia må også den brasilianske duoen bli i Madrid lenger enn lagkameratene, før de kan returnere til Liverpool.

Liverpool forsøkte å få lørdagens 13.30-oppgjør med Watford (12.30 engelsk tid) flyttet til senere på dagen, men fikk avslag.

- Vi prøvde, slik at vi kunne få med oss alle, men Watford og Premier League ville ikke det. Jeg kan ikke huske at spillere har vært utilgjengelig til kamper fordi de er på landslagsoppdrag, sa Klopp.

- Ute av våre hender

Tyskeren hevder imidlertid at han ikke er irritert, som følge av at Liverpool må i aksjon tidlig lørdag, uten to av sine nøkkelspillere.

- Jeg er ikke frustrert. Noen bestemte seg for å gi Brasil muligheten til å spille i går, og så tok noen avgjørelsen med at vi skulle spille 12.30. Det er ute av våre hender. Vi kan ikke kontrollere det, sa Klopp.

Les også: Ekspert med klokkeklar beskjed om Haalands fremtid

Han biter seg imidlertid merke i at tirsdagens Champions League-motstander Atletico Madrid har fått spillefri i helgen.

- Det hadde aldri skjedd her. Ikke snakk om! sa Klopp.

Følgende Premier League-spillere var på banen for sine respektive landslag i den søramerikanske VM-kvalifiseringen natt til fredag:

Ederson Moraes (Manchester City), Thiago Silva (Chelsea), Emerson Royal (Tottenham), Fred (Manchester United), Fabinho (Liverpool), Edinson Cavani (Manchester United), Yerry Mina (Everton), Miguel Almiron (Newcastle), Emiliano Martinez (Aston Villa), Giovani Lo Celso (Tottenham), Cristian Romero (Tottenham).