Gå til sidens hovedinnhold

Klopp: – Dante skulle vært utvist

Men Dortmund-sjefen er ikke sint på dommeren.

BORUSSIA DORTMUND - BAYERN MÜNCHEN 1-2:

Borussia Dortmund-trener Jürgen Klopp gratulerte Bayern München med seieren i mesterligafinalen, men han lurer på om det ville endt annerledes om Dante var blitt utvist da han lagde straffespark.

Bayern München-forsvareren hadde allerede gult kort da han bommet på ballen og sparket Marco Reus i brystet. Det var et åpenbart straffespark og i det flestes øyne et like klart gult kort, men Nicola Rizzoli beholdt kortene i lomma.

Ilkay Gündogan omsatte straffesparket i utligning, men Arjen Robben avgjorde kampen i Bayerns favør rett før slutt.

– Da jeg så situasjonen fra benken, tenkte jeg at han kunne gitt gult kort. Da jeg så det på TV, tenkte jeg at han skulle gitt gult kort, at han måtte gjøre det, sa Klopp.

– Men i fotballhistorien har det vært verre dommertabber enn denne. Ville vi vunnet om det hadde vært 11 mot 10 etter utligningen? Det vet jeg ikke.

Klopp så ikke bare Bayern München ta mesterligatrofeet, som klubben har tatt serietittelen Dortmund vant de to foregående årene. Han må også finne seg i at Bayern henter Mario Götze og trolig også Robert Lewandowski, to av hans beste og viktigste spillere.

– Vi må akseptere resultatet og gratulere Bayern og min kollega Jupp Heynckes. Vi ga alt, og vi kommer tilbake, sa han.

– Vi må kjøpe noen spillere fordi andre er ute etter de ve har i dag. Neste uke har jeg en stor jobb med å bygge et nytt lag, men så håper jeg at det blir tid til ferie.

HTML EMBED
Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken