*Nettavisen* Sport.

Klopp kritisk til Liverpool etter seieren mot Arsenal: - Vi er ikke Disneyland

SER FORBEDRINGSPOTENSIALE: Jürgen Klopp var fornøyde med seieren mot Arsenal, men ser allikevel ting som kan forbedres hos Liverpool.

SER FORBEDRINGSPOTENSIALE: Jürgen Klopp var fornøyde med seieren mot Arsenal, men ser allikevel ting som kan forbedres hos Liverpool. Foto: Ben Stansall (AFP)

Liverpool-treneren mener laget har mye å jobbe med, til tross for den overbevisende seieren mot Arsenal.

25.08.19 10:29

Det var i etterkant av lørdagens 3-1-seier hjemme mot Arsenal på Anfield, at Jürgen Klopp kom med de oppsiktsvekkende kommentarene om eget lag.

Liverpool topper nå Premier League-tabellen som det eneste laget med full pott etter tre spilte kamper.

- Vi er ikke Disneyland

Tyskeren påpekte at han var fornøyd med kampen totalt sett, men at det var en ting som irriterte spesielt etter sesongens tredje trepoenger.

- De siste ti minuttene tror jeg ballinnehavet var 53-47 eller noe sånt, men gjennom 80 minutter så må det ha vært totalt annerledes. I 80 minutter var vi totalt dominerende. Vi er ikke Disneyland, vi er ikke nødt til å underholde alle hele tiden, sa Klopp ifølge The Mirror etter kampen.

- Vi kunne kontrollert kampen bedre, det gjenstår som vår største utfordring, fortsatte tyskeren ifølge The Mirror.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone

Liverpool gikk ut og dominerte kampen fra start hjemme mot Arsenal. Joel Matip satt kampens første scoring rett før pause, før Mohamed Salah fulgte opp med to scoringer etter hvilen.

Lucas Torreira tegnet seg på scoringslisten for Arsenal, da han satte inn gjestenes reduseringsmål få minutter før slutt.

Etter kampen var Klopp misfornøyd med hvordan Liverpool håndterte de siste minuttene av kampen.

- Det skjer ikke ofte, men hvis det skjer når du leder tre eller fire null mot Norwich. Arsenal presset egentlig ikke lenger. De var dype og kompakte, men vi fortsatte å spille ballen til dem. Det gir ingen mening, sa en lettere oppgitt Klopp ifølge The Mirror.


- Mye å forbedre

Liverpool fortsatte å angripe mot slutten av kampen, selv om kampen i praksis var avgjort. Klopp mente at laget ikke nødvendigvis må jage offensivt i den fasen av kampen.

- Vi var fremdeles i angrepsmodus mot slutten av kampen. Vi må forberede disse øyeblikkene bedre. Vi har mye å forbedre, men det var et stort steg i kveld, sa Klopp videre.

Liverpool møter Burnley på bortebane neste lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.