Drøyt to uker før VM i Qatar er Liverpool-manager Jürgen Klopp tilsynelatende ikke blant de som gleder seg til mesterskapet.

På fredagens pressekonferanse før helgens møte med Tottenham kom temaet om VM midt i en sesong opp.

Les også: Fredagens Premier League-rykter

– Jeg hater det temaet

Klopp er klar på at det er stor risiko for skader.

– Jeg hater det temaet. Disse problemene var klare og tydelige, men ingen snakket om de før tre eller fire uker før VM. Dette spesifikke problemet er ikke noe nytt, men å starte et VM en uke etter siste seriekamp er en større risiko. Wow!

Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher gikk nylig hardt ut mot opplegget med VM midt i sesong og mener det er hårreisende at en mindre skade fra en ligakamp kan sette stjerner ut av spill i VM.

Les også: Oppsiktsvekkende Fifa-brev til VM-landene – Forferdelig

– Katastrofe

Nylig har Tottenhams Heung-min Son, Manchester Uniteds Raphael Varane og Chelseas Ben Chilwell pådratt seg skader som setter VM i fare for deres vedkommende.

Klopp liker ikke tanken på å sende spillere med skavanker til VM.

– Skadde spillere som drar til VM er en katastrofe, men hvordan skal vi gjøre noe med det? sier Klopp på fredagens pressekonferanse.

Han ga selv en skadeoppdatering rundt eget lag og kunne bekrefte at James Milner er satt ut av spill med en hodeskade han pådro seg mot Napoli, mens Jordan Henderson er tilbake i spill.

Fra før er Luis Diaz, Diogo Jota, Joel Matip, Arthur Melo og Naby Keita ute med skade.

Liverpool gjester Antonio Contes Tottenham i London søndag klokken 17.30.