Liverpool måtte søndag ta til takke med ett poeng i det heseblesende Premier League-oppgjøret mot Tottenham. Kampen var preget av mange mål, misbrukte muligheter fra begge lag, kontroversielle avgjørelser og et rødt kort til Andy Robertson.

Underveis i oppgjøret var Liverpool-manager Jürgen Klopp tydelig misfornøyd med dommer Paul Tierney, noe som resulterte i et gult kort til tyskeren i første omgang. Det kom etter kraftige protester mot en situasjon der Diogo Jota ble felt av Emerson Royal innenfor Tottenhams sekstenmeter, uten at Tierney valgte å blåse straffe.

Det var ikke bare dommeravgjørelsene som fikk Klopp til å komme med kritikk etter kampen, for på pressekonferansen utspilte det seg en situasjon hvor tyskeren reagerte kraftig på at det ikke var noe tilgjengelighet på håndsprit i rommet.

- Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke er noe desinfiseringsmiddel i dette rommet. Vi har hatt over 30 koronatilfeller i ligaen de siste dagene, men det er ingenting her nå. Jeg har tatt på en stol nå, men greit. Vi kunne trengt noe håndsprit her inne, sa en tydelig irritert Klopp i en video publisert av DailyMail.

Spurs er blant klubbene som har vært hardest rammet av korona den siste tiden, og måtte blant annet utsette kampene mot både Brighton, Rennes og Leicester.

Les også: Høydramatisk da Liverpool og Tottenham spilte uavgjort

Klopp: - Forstår det ikke

Til Sky Sports etter kampen forteller Klopp at han ikke forsto seg på Tierneys avgjørelse.

- Mr. Tierney fortalte meg at han syntes Diogo stoppet med vilje, fordi han ønsket å bli felt. Hvis du ønsker å skyte må du stoppe opp, fordi du kan ikke løpe og skyte i samme øyeblikk. Hvis du selv har spilt fotball så veit du at det hjelper. Når du ser situasjonen igjen, hvor stopper han? Jeg forstår det ikke, sier Klopp.

- Men det er greit, et uavgjort er greit. Vi er ikke så gale at vi ikke kan spille uavgjort mot Spurs, men dette er avgjørende situasjoner. Det er en strålende pasning fra Naby Keita og så stopper noen situasjonen på en ikke fotball-lovlig måte. Dommeren og VAR gjør ingenting. Jeg har virkelig ikke en anelse om hva problemet hans med meg er. Helt ærlig, jeg har ingen anelse, fortsetter han.

Rett etter kampen gikk også Klopp rett bort til Tierney med en klar beskjed.

- Jeg har ikke problemer med noen dommere, kun deg. Helt ærlig, jeg har ingen problemer med noen andre dommere enn deg.

Les også: Ligaleder Manchester City med full kontroll mot Newcastle

- Ingen tvil om det

I samme kamp ble som nevnt Robertson utvist. Den avgjørelsen forstår Klopp, men han er tydelig på at Harry Kane også skulle blitt vist det røde kortet for en takling på Robertson tidlig i kampen.

- Burde Kanes gule vært noe mer? Definitivt. Man kan gi Robbo et rødt kort, det var ikke den smarteste taklingen i livet hans. Men det var også definitivt et rødt kort, ingen tvil om det.

Sky Sports-ekspertene Gary Neville og Jamie Redknapp er enige med Klopp.

- Harry Kane er en heldig gutt. Det var ikke en smart handling, sa Neville underveis i kampen.

- Det er et rødt kort. Han er hensynsløs og har ikke kontroll. Jeg har sett mange spillere som har blitt utvist for mindre enn det, sa Redknapp.

Det endte uansett 2-2 i det innholdsrike oppgjøret. Neste kamp for Liverpool er etter planen 22. desember, når Leicester venter i ligacupen.