*Nettavisen* Sport.

Klopp reagerte på spørsmål etter Liverpools seier mot Wolverhampton

Liverpool manager Jurgen Klopp gestures on the touchline

REAGERTE PÅ SPØRSMÅL: Liverpool-manager Jurgen Klopp var ikke fornøyd med et par av spørsmålene han fikk etter kampen mot Wolverhampton. Foto: David Davies (Pa Photos)

Jürgen Klopp vil ikke høre snakk om hvor mange kamper Liverpool kan tape resten av sesongen.

24.01.20 14:09

Liverpool er på vei mot sitt første seriegull siden 1990. Etter torsdagens 2-1-seier borte mot Wolverhampton er avstanden ned til Manchester City på andreplass hele 16 poeng.

Anfield-laget er ubeseiret på 40 kamper og har vunnet 22 av 23 kamper i Premier League.

Etter torsdagens seier møtte Jürgen Klopp til intervjuer og pressekonferanse. Der ble han spurt om den store luken Liverpool-laget nå ha skaffet seg til konkurrentene.

- Jeg forstår hundre prosent hva dere snakker om, men det er over når det er over, ikke før det, sa Klopp.

LES OGSÅ: Liverpool inn på eksklusiv liste. Men på sidelinjen skal Klopp ha tent på alle plugger: - Skrek ham huden full

- Jeg kunne kastet opp når jeg hører det

Tyskeren ble etter kampen påminnet om at laget hans nå kan tillate seg å tape hele seks kamper i serien, og fremdeles inneha ledelsen i Premier League.

Dette skal ha fått Klopp til å reagere.

- Vi kan tape seks kamper. Jeg kunne kastet opp når jeg hører det. La oss fortsette, sa Klopp.

Klopp satte åpenbart ikke særlig pris på spørsmålene som var vinklet på det han følte som noe negativt, etter nok en Liverpool-seier. Denne gang etter en tøff bortekamp mot Wolverhampton som lå på 7.plass før kampen.

LES OGSÅ: Skal ha irritert seg over Haaland-spørsmål: Nå vekker svaret oppsikt

I tillegg til et tøft oppgjør på Molineux måtte Liverpool også se at Sadio Mane måtte forlate banen med en skade tidlig i kampen.

Senegaleseren satte seg ned på gresset og signaliserte at han måtte bytte i det halvtimen var spilt. Etter kampen ble det spekulert i om det kunne dreie seg om en skade i hamstringen.

Takumi Minamito erstattet Mane.

- Vi mistet Sadio Mane i kveld. Vi må finne noen løsninger for de neste kampene, det er tøft. Det er det jeg tenker på, det er presset jeg har. Alt det andre er ikke press. Jeg føler et press på å vinne kamper, bortsett fra det, ingenting, sa Klopp ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

FØLG OVERGANGSVINDUET DIREKTE HER

Ny seier

Jordan Henderson sendte Liverpool i føringen i den første omgangen, da han styrte en corner fra Trent Alexander-Arnold i mål. Raúl Jiménez skapte balanse i regnskapet med et hodestøt i andre omgang, etter innlegg fra Adama Traoré.

Selv om Wolves lenge så ut til å påføre Liverpool deres andre poengtap denne sesongen, så dukket Roberto Firmino opp på tampen av kampen og sikret nye tre poeng for Klopps lag.

Liverpool-sjefen var lenge fornøyd med eget lag, men innrømmet etter kampen at Wolverhampton også skapte problemer for hans gutter.

- Dette var en stor seier. Wolves gjorde det veldig bra. De er forskjellig fra en del andre lag, fordi de bruker bredden i banen. Vi gjorde det godt med å stoppe Adama Traoré på utsiden, men så går han innover og da må du også stoppe Raúl Jiménez, sa Klopp til BT Sport.

Liverpool spiller FA-cupkamp mot Shrewsbury før de møter West Ham i Premier League onsdag neste uke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag