Klopp røper Wijnaldum-drama: - Han hadde omtrent alt du ikke vil ha

SCORET: Georginio Wijnaldum scoret for Liverpool mot Bournemouth.

SCORET: Georginio Wijnaldum scoret for Liverpool mot Bournemouth. Foto: Rui Vieira (AP)

Georginio Wijnaldum storspilte i lørdagens seier, til tross for at han slet med sykdom like før kampdagen.

Jürgen Klopp røpet lørdag kveld at Liverpool-helten Georginio Wijnaldum slett ikke hadde noen optimal oppladning til kampen mot Bournemouth.

Nederlenderen slet med sykdom, og ble nektet av lagets lege å bo sammen med resten av spillerne på laghotellet, skriver Liverpool Echo.

- Han var ikke på hotellet fordi han hadde omtrent alt du ikke vil ha kvelden før en kamp. Han hadde diaré og kastet opp to netter tidligere, så han kom ikke til laghotellet, sier Klopp.

- Det var beskjeden jeg fikk om morgenen før ukas siste treningsøkt. Så, etter et par timers søvn, sa han at han følte seg veldig bra, og at han kunne spille, fortsetter Liverpool-sjefen.

Til tross for den noe problematiske oppladningen, leverte Wijnaldum en sterk kamp mot Bournemouth. Det hele ble kronet med en lekker scoring etter 35 minutters spill.

Klopp legger til at legen hadde gitt beskjed om at Wijnaldum fortsatt var smittefarlig, og at han derfor var smått bekymret da spillerne stormet bort til han for å gi nederlenderen en klem etter scoringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag