RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty / All Over Press

Klopp skrev på ny kontrakt

Sist oppdatert:
- Er forelsket i klubben, sier treneren.

Jürgen Klopp har vært en stor suksess som hovedtrener i tyske Borussia Dortmund, siden han tok over klubben i 2008.

Onsdag skrev 46-åringen under på en ny klubb med topplaget, melder Dortmund på sin nettside.

Klopp har ledet den signalgule klubben til to seriemesterskap siden han overtok og tok laget helt til finalen i Champions League sist sesong.

Tyskeren har blitt koblet med flere andre klubber de siste årene, men Klopp har hele tiden vært klar på at han fortsatt har motivasjon for å jobbe videre med Dortmund.

- Vi i trenerteamet er fortsatt «forelsket» i denne klubben og måten ting gjøres på her, sier Klopp etter at kontrakten ble signert onsdag.

Som spiller spilte Klopp for Mainz 05 fra 1989 til 2001. Det var også i Mainz han fikk sin første jobb som hovedtrener. Han ledet laget fra 2001 til 2008.

Den nye kontrakten med Borussia Dortmund strekker seg fram til 2018.

- Du burde ikke skille ting som hører sammen. Derfor har vi igjen forlenget kontrakten med vår hovedtrener og hans team, sier Dortmund-sjef Joachim Watzke.

Dortmund har fått en god start på den nye sesongen, til tross for at stjernen Mario Götze ble solgt til erkerival Bayern München i sommer.

Klopp har vist teft på overgangsmarkedet og blant annet hentet inn folk som Henrikh Mkhitaryan og Pierre-Emerick Aubameyang.

Begge de to nykommerne har fått en go start i sin nye klubb.

Etter ti serierunder er det Bayern München som topper den tyske ligaen med 26 poeng. Dortmund følger imidlertid rivalen tett med 25 poeng så langt i høst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere