En historie om at Liverpool-manager Jürgen Klopp og den populære midtbaneprofilen James Milner (35) en gang skal ha vært nær å havne i slagsmål ble slått stort opp i en rekke aviser denne uka.

Den tidligere Liverpool-midtstopperen Ragnar Klavan (35) har nemlig uttalt seg om det, og beskrevet en hendelse med Klopp og Milner under Liverpools bortekamp mot Sunderland i Premier League i januar 2017.

Les også: Lørdagens Premier League-rykter

- Det må definitivt være en enorm misforståelse. Jeg vet ikke helt hvordan Ragnar vurderer det, men vi var ikke i nærheten. Nå vet jeg hvilken situasjon han mener, men jeg satt bare der. Jeg tok ikke noe skritt mot ham, beskriver Klopp i et intervju med Sky Sports om den nevnte episoden.

Bred omtale

I en podkast som er publisert av Betsafe i Ragnar Klavans hjemland Estland, mener derimot den nåværende Paide Linnameeskond-spilleren at Klopp og Milner nesten røk i tottene på hverandre den dagen.

Les også: Ekspert med klar melding om Pochettino: - Har ikke råd til det

Milner skal dog ha trukket seg dog unna situasjonen før den gikk for langt, ifølge Klavan.

- Vi så i øynene til Klopp at han ville gått så langt som det er mulig å gjøre for å få fram poenget sitt. Det var den mest stressende perioden for ham også. Han hadde veldig mye press på seg, sier estlenderen i podkasten.

Medier som The Independent, Daily Mail, Talksport og Goal har skrevet om Klavans oppsiktsvekkende beskrivelser.

Milner ble for øvrig byttet ut i pausen av den aktuelle kampen på Stadium of Light i Sunderland. Liverpool ledet både 1-0 og 2-1 i det omtalte oppgjøret, men måtte til slutt nøye seg med bare ett poeng og et skuffende 2-2-resultat.

Sesongen 2016-2017 var Ragnar Klavans første av to i Liverpools helrøde drakt.

- Skjedde ingenting

Jürgen Klopp sier selv det hele var langt mindre dramatisk enn hva Klavan oppfattet det som. Noe slagsmål var definitivt ikke i gjære, forsikrer Liverpool-sjefen.

- Alle vet hvordan jeg ser ut når jeg snakker, roper eller hva det nå er. Det kan se ganske aggressivt ut, uten at det faktisk er så aggressivt. Det kan hende Ragnar ikke var så vant til det ennå.

- Det skjedde ingenting. James Milner ville aldri gjort det, og jeg ville aldri gjort det. Så alt er bare bra, svarer Klopp.

I det store og det hele er det også lite som har tydet på at managerstjernen og Milner har slitt med å komme overens i Merseyside-klubben.

Ifølge det offisielle nettstedet til Liverpools norske supportere har faktisk bare én spiller, Roberto Firmino, fått spille flere kamer enn Milner i Klopps tid som Liverpool-manager.