Marc Cucurella har gjennom sommeren blitt koblet til Manchester City, men venstrebacken har nå signert for Chelsea.

Det bekrefter klubben på sine egne sider.

Chelsea har fra før av Ben Chilwell i samme posisjon, og det blir ventelig en kamp om hvem som får startplassen i laget.

Cucurella blir Chelseas sjuende signering for sommeren. Fra før av har de signert Eddie Beach (Southampton), Raheem Sterling (Manchester City), Kalidou Koulibaly (Napoli), Omari Hutchinson (Arsenal), Carney Chukwuemeka (Aston Villa) og Gabriel Slonina (Chicago Fire).

Hør Nettavisens «Sesongkortet» i vinduet under:

https://studio.podplay.com/podcast/678/episode/129907

Det er foreløpig ikke bekreftet noen prislapp på Cucurella, men flere troverdige kilder, blant annet Fabrizio Romano, melder at backen koster over en halv milliard.

Les også: Hevder City-ansatte ble overrasket over Haaland: – Veldig uvanlig

– Etter at flere rapporter fra media den siste uken, kan vi bekrefte enighet med Brighton and Hove Albion om signeringen av Marc Cucurella, skriver Chelsea i en pressemelding.

Skapte overgangsdrama

Onsdag kveld meldte overgangsguru Fabrizio Romano at Marc Cucurella er klar for Chelsea. Romano er kjent for å være ekstremt presis på overganger, spesielt når han skriver «here we go», slik han gjorde i dette tilfellet.

Like etterpå slo Brighton tilbake i en Twitter-melding.

– I motsetning til unøyaktige rapporter fra en rekke medier denne kvelden, er det ikke oppnådd noen avtale med noen klubb om å selge Marc Cucurella, skriver klubben.

Les også: Spår strålende Messi-sesong i ny rolle: – Kler han mye bedre

Brightons Twitter-melding skapte sterke reaksjoner fra Twitter-brukere som er vant til at Romano alltid har rett. En gikk så langt at han skrev at Romano hadde løyet til dem.

«Vi får se hvem som har løyet», var Romanos selvsikre svar.