Etter et suverent ligagull i fjor har denne sesongen vært alt annet enn overbevisende for Jürgen Klopp og co.

Til tross for seier over Aston Villa lørdag ligger rødtrøyene fortsatt 22 poeng bak Manchester City i Premier League, de tapte 1-3 for Real Madrid i første kvartfinaleoppgjør i Champions League, samt er ute av FA-cupen og ligacupen.

Les også: Hevder Kane er frustrert i Tottenham: - Stemningen har blitt dyster

Liverpools sesong har naturligvis blitt preget av en skadekrise i de bakre rekker, med langtidsskader på deres tre førstevalg på stopperplass, Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip. I tillegg har vikarierende stoppere Fabinho og Jordan Henderson også måttet tåle flere kamper på sidelinjen.

Dalglish: - Sesongen kan få en lykkelig slutt

Klubblegende Kenny Dalglish sier at han føler med Klopp, men mener uansett at laget har prestert svakere enn man kunne forventet.

- De (skadene) er ingen unnskyldning, men de er noen gode grunner, sier Dalglish ifølge The Mirror.

- En av de største faktorene var å miste fire spillere i samme posisjon, fordi da ble den bakre fireren betydelig svakere, fortsetter Dalglish.

Les også: Bildene av Haalands far gikk verden rundt: Hevder det skapte reaksjoner innad i Manchester United

Til tross for et vanskelig utgangspunkt mot Real Madrid i Champions League, lever Dalglish fortsatt i troen på at ting kan snu allerede denne sesongen.

- Finalen spiller på Ataturk Stadium som er der vi spilte når vi slo AC Milan på straffesparkkonkurranse, så romansen er kanskje ikke helt død og den dårlige sesongen kan få en lykkelig slutt, sier han.

Keane om Liverpool: - Dårlige mestere

I februar stilte tidligere Manchester United-spiller Roy Keane seg sterkt kritisk til måten Liverpool har opptrådt på denne sesongen. Han sa da at det manglet noe på spillernes innstilling.

- Vi snakket om at de kommer med mange unnskyldninger, men for meg har de vært dårlige mestere, sa Keane til Sky Sports.

Og fortsatte:

- Du kan tape en kamp men det finnes en måte å tape på. Det er som om de har vunnet ligaen forrige sesong og har blitt revet med, og trodde at deres egen «hype» ville bidra til å slå lag. Men i mitt tankesett, når du vinner en ligatittel, vil den neste utfordringen være «kan vi gjøre det igjen?»

Det mente Keane at han verken har fått sett fra spillerne eller Jürgen Klopp selv.

- Jeg har aldri fått det inntrykket av denne gruppen, fra intervjuene deres, selv fra deres manager forrige sesong da de vant, og snakket om hva det neste steget for Liverpool var - det var nesten bare «la oss nyte dette». Det var åpenbart en lang ventetid for dem men jeg hørte aldri fra noen av spillerne som sa: «Vi vil gjøre dette igjen»

- Det er en sprø sesong, med korona, men bare gå videre. Prester som mestere, dere er Liverpool Football Club. Hvis dere fortsetter å prestere som det, kommer det til å gå nye 30 år før dere vinner tittelen, tro meg, sa han videre.