RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klubbrekord for Barcelona

Svenskenes fotballyndling Henrik Larsson scoret to av målene da Barcelona vant 6-0 og satte ny klubbrekord onsdag kveld.

BARCELONA - ZAMORA 6-0: Seieren over Zamora var Barcelonas 16. seier på rad. Den nye klubbrekorden kom ikke så uventet. Den spanske serielederen var naturligvis stor favoritt mot lille Zamora, både fordi det er to divisjoner i forskjell mellom lagene og fordi Barcelona ledet 3-1 etter den første kampen.

Som om ikke oppgaven var vanskelig nok for tredjedivisjonslaget, tok reisen til Barcelona hele 12 timer!

Laget var på plass på flyplassen i Salamanca klokken 07.00, men fikk ikke klarsignal til å reise på grunn av kraftig tåke. Etter åtte timers venting ble laget kjørt i buss til flyplassen i Valladolid, der værforholdene var litt mer vennligsinnede.

Klokken 17.15 kunne Zamoras tropp endelig lette. De var på plass i Barcelona 90 minutter før kampen, og ankom Nou Camp en times tid før avspark. Det var med andre ord ingen ideell oppladning på forsøket på å snu 1-3 mot verdens i øyeblikket kanskje beste klubblag.

Santiago Ezquerro ødela siste rest av håp da han scoret for Barcelona i kampens første spilleminutt.

Henrik Larsson scoret to mål på ett minutt da han økte til 2-0 og 3-0 i det 19. og 20. minutt. Tiago Mottas mål etter 34 minutter sørget for at katalanerne gikk til pause med 4-0. Mark van Bommel økte til 5-0 ni minutter etter pause, mens Maxi Lopez fastsatte sluttresultatet til 6-0 med sitt straffemål.

Tittelforsvarer Real Betis er også videre til kvartfinale, etter at de slo ut Celta Vigo takket være bortemålsregelen da de spilte 0-0 onsdag kveld. Deportivo La Coruna slo ut forrige sesongs tapende finalist, Osasuna, til tross for 1-2-tap onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere