RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kluivert avgjør finalen

Sist oppdatert:
Nettavisen tror Kluivert leder V65-finalen hele veien og tar årets åttende seier. Les tips og spill her.

Klikk her for V65-tips med vurderinger

Klikk her for komplett løpsprogram Bjerke

Nettavisen har god tro på at Kluivert og gjestekusk Asbjørn Mehla fortsetter seiersmarsjen etter to andreplasser på rappen. I V75 sist lørdag gikk han ny rekord 24.0 fra dødens bare slått av knallgode Kasper Mollyn. Møter enklere hester denne gang, og vi ser ingen som kan nekte ham teten i kveld. Dermed skal 6-åringen ha meget gode seierssjanser i et løp de aller fleste bruker tre hester.

Vi får denne gang en pyramideformet V65-bong da vi anser de tre første avdelingene som ganske åpne. Vi streker hhv 7,5 og 6 hester i de innledende avdelingene.

Harry nok?
I den fjerde avdelingen kommer dagens største favoritt ut i form av 4-årige Harry Ram. Hesten var meget god til andre i V75 sist, men er ikke stø på beina. Vi synes derfor han blir i overkant stor favoritt i kveld, og har funnet en interessant gardering. Vi spiller en såkalt dobbeltbanker på alle våre forslag. Les om hesten som vil ødelegge milliondrømmen for 7 av 10 V65-spillere her.

Trøndere på tetjakt
I V65-5 har vi klart mest tro på den knepne favoritten 1 Tamin Power. Trøndergjestene har forsynt seg grovt på landets hovedbane i det siste, og Tamin Power kommer med solid form i kroppen. Vi tror Ivar Asphaug leder hele veien med sønnen til herlige Tamin Sandy og spiller ham alene på de to minste forslagene. På storbongen koster vi på oss tre garderinger.

Om ikke Tamin Power sørger for trønderjubel i DD-1 er vi enda sikrere på at Kluivert løser oppgaven i V65-finalen. Forutsetningene er perfekte og dersom ikke løpet fra lørdag sitter i beina tror vi på ny "nettkjenning" for Kluivert.

Tre ekspertforslag + Dagens Dobbel
Vi har som vanlig liggende ute tre spilleforslag som dere kan kjøpe innen spillestopp kl. 18.30. Disse her på hhv 100, 360 og et stort på 1.440 kroner.

Vi har hatt braksuksess med våre tre siste Dagens Dobbel-forslag. På lørdag spilte vi Røste Bo+Sweet Cocktail på èn kombinasjon til odds 4.25. På søndag var Järvsöviking/Lucky Buck til odds 5.67 inne på to spilte kombinasjoner, mens vi i går igjen spilte riktig DD på bare èn rekke. Oddsen på Salt Lake Augustinu/Luigi ble 5.12.

Kveldens Dagens Dobbel-forslag ligger nå ute. Her får dere også et godt spilleråd om hvilke kombinasjoner dere IKKE må spille i DD.

To DD-forslagen på hhv 100 og 300 kroner finner dere her her . Spillestopp er kl. 19.36.

Husk at dere må registerere dere som Nettavisenspiller for å kunne kjøpe våre ekspertforslag. Dette tar bare to minutter og skulle dere få problemer med registreringen er det bare å sende oss en mail.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere