*Nettavisen* Sport.

Knall og fall i Tour de France

Tour de France er mer enn doping. Se den elleville videoen med årets høydepunkter.

26.07.07 20:08

Årets Tour de France er blitt tilgriset av en rekke dopingskandaler. Like fullt har sykkelrittet servert sitt trofaste publikum god underholdning og fantastiske bilder fra det franske alpelandskapet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Her kan du se noen av de verste stundene fra årets Tour de France, blant dem Thor Hushovd møte med de umulige franske fjellene, en haltende Fabian Cancellara som hopper på sykkelen til tross for veltet i den 13. tempoetappen, sykkelvelt i over 60 kilometer i timen og flere blodige utforkjøringer.

Se videoen her(abonnement)

To lag har trukket seg fra årets Tour de France, Astana og Cofidis. Men de mørke skyene svever fortsatt over hele arrangementet. Det tyske laget T-Mobile fortsetter i konkurranse til tross for at én av deres ryttere, Patrik Sinkewitz, også testet positivt for testosteron 8. juni.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Hvis Tour de France har en sykdom, så stammer den fra mangelen på etikk hos noen syklister som insisterer på å ta den korteste veien til berømmelsen og penger, kommenterte TdF-direktøren Christian Prudhomme til franske medier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.