*Nettavisen* Sport.

Knallrunde av Tutta

Foto: EPA/Scanpix

Det norske golfesset gikk fem under par i Mexico.

15.11.09 09:45

Suzann Pettersen leverte en meget god andrerunde under Lorena Ochoa Invitational natt til lørdag. Det norske golfesset gikk runden på fem under par, og spilte seg dermed kraftig opp på resultatlisten.

Oslo-jenta vartet opp med seks birdies i løpet av de 18 hullene, og bare en bogey på hull nummer 14 satte en liten demper på det som uansett var en knalldag på jobben.

Tutta gikk førsterunden på par, og ligger dermed også fem under par i sammendraget. Dette holder til en foreløpig delt femteplass halvveis gjennom turneringen – som spilles over fire runder.

Jiyai Shin fra Sør-Korea leder turneringen med hele 11 under par etter to runder, mens den amerikanske duoen Paula Creamer og Michelle Wie deler andreplassen med åtte under par.

Lorena Ochoa Invitational som spilles i Guadalajara i Mexico er et veldedighetsarrangement på LPGA-touren der overskuddet går til folk som sliter med fattigdom. Turneringen blir avviklet i samarbeid med Lorena Ochoa, som er en av Mexicos mest kjente idrettsutøvere, og regnet som en av verdens beste kvinnelige golfere.

Turneringen fortsetter natt til søndag, og avsluttes natt til mandag 16. november.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.