RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Knallstart for Gro Marit

Sist oppdatert:
Gro Marit Istad Kristiansen stakk fra konkurrentene i årets første renn. - Nå gleder jeg meg til VM, smiler hun optimistisk.

Kraftig vind medførte mange bom på standplass i kvinnenes fellestart i skiskyting på Beitostølen. Også Gro Marit Istad Kristiansen slet på standplass. Men, som hun sa til NRK, hun skjøt fornuftig. Og fikk betalt for det i form av et NM-gull.

- Jeg måtte bare prøve. Jeg skjønte at vinden ikke ville gi seg, fortalte 26-åringen etter NM-gullet på Beitostølen. Olga Pyleva ble nummer to, mens Liv Grete Skjelbreid Poiree ble nummer 11.

Linda Tjørhom endte på sjetteplass, men var nest best av de norske og vant dermed NM-sølv, mens Tora Berger tok bronsen.

Istad Kristiansen har fokusert på styrketrening før sesongen, og mener selv hun har blitt vesentlig sterkere. Målet er utvilsomt å forbedre seg etter en noe skuffende fjorårssesong.

Vossingen har tro på suksess også i fortsettelsen.

- De beste var med her i dag, og nå gleder meg kjempemasse til VM.

Istad Kristiansen noterte seg for én andreplass i verdenscupen i fjor, men slet ellers med å hevde seg blant de beste. To ganger har hun vunnet verdenscuprenn, men den forrige seieren kom så langt tilbake som i Pokljuka sesongen 2000/01.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere