*Nettavisen* Sport.

Knalltøff Miller-debut

Den tidligere Brann-spilleren får ilddåp i kveld.

17.02.07 12:49

(iBergen.no): I kveld spiller bunnlaget Lierse mot Standard Liege som ligger som nummer tre på tabellen. Charlie Miller som ikke er i sitt livs form går rett inn på laget. Trener Kjetil Rekdal er sikker på at han gjør det rette valget.

- Han er mer enn god nok for oss. Han er nok ikke i veldig god form, men han blir ikke bedre av ikke å spille fotballkamper. For oss var det et enormt løft å få en spiller av Millers kaliber inn i troppen og nyheten ble godt mottatt blant alle i klubben, sier Rekdal til iBergen.no.

Standard Liege har sterke 7-2-2 på hjemmebane, mens Lierse bare har kapret to poeng på bortekampene. Miller vet det blir tøft, men mener han er klar til dyst.

- Jeg er klar for kampen. Det blir tøft, men vi får se hvordan det går, forteller Miller til iBergen.no.

Rekdal trodde ikke en avtale skulle gå i boks, men etter mye frem og tilbake kom partene til enighet. Fortsatt er det detaljer som gjenstår.

- Vi har ikke mottatt overgangspapirene fra NFF, men jeg regner med at dette går i orden og at han (Miller) spiller for oss lørdag. Vi tar som utgangspunkt at han spiller med mindre vi hører noe annet, slår Rekdal fast.

Miller går inn i en sentral midtbaneposisjon og spiller så lenge han orker, forteller Rekdal.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.