Gå til sidens hovedinnhold

Kneet bekymrer Fabregas

Spanjolen frykter nytt opphold på sykestuen.

ARSENAL – LIVERPOOL 1-1:

Det var rett før pause i søndagens kamp mot Liverpool at Arsenal-kaptein Francesc Fabregas haltet av banen med tydelige smerter, etter en duell med Xabi Alonso.

Resultatet var at han ble byttet ut i pausen. Ifølge spanske Radio Marca skal det være det høyre kneet som er problemet, og den spanske playmakeren er bekymret for skaden.

Fabregas har akkurat kommet tilbake fra en skade i det samme kneet, og er nå redd for at han må belage seg på et nytt opphold på sykestuen.

- Jeg frykter det verste. Men vi kommer ikke til å trekke noen slutninger før jeg har blitt sjekket av legen på mandag, sier Fabregas.

Arsenals medisinske apparat skal vurdere skaden, før klubben kommer med noen offisiell uttalelse, men skal man tro spanske medier, så kan det dreie seg om en leddbåndsskade.

Gunners-manager Arsène Wenger kunne også bekrefte at det var snakk om en kneskade, men den franske manageren hadde tro på at det ikke var alt for alvorlig.

- Det er en leddbåndsskade i kneet. Jeg vet ikke hvor lenge han blir ute. Det kan være alt fra en til tre uker, sier franskmannen ifølge Sky Sports.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken