RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kneet bekymrer Wozniacki

Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
Sist oppdatert:
New Haven (NTB-Ritzau): Heller ikke slovakiske Dominika Cibulková hadde noe å stille opp mot Caroline Wozniacki i WTA-turneringen i New Haven. Dansken vant 6-2, 6-1.

Wozniacki er dermed klar for semifinale i turneringen hun har vunnet de fire siste årene. Med to seirer til plasserer hun seg selv i eksklusivt selskap. Bare tre kvinnelige spillere har vunnet en turnering fem ganger på rad.

Motstanderne har ikke hatt noe å stille opp mot Wozniacki så langt i turneringen, men hun er bekymret over smerter i kneet som dukket opp tidlig i annet sett av kvartfinalen.

- Jeg må vurdere hvordan det påvirker meg, og om det kommer til å bli verre. Jeg vil ikke risikere en langvarig skade, sa hun og antydet at hun først fredag avgjør om hun stiller i kvartfinalen mot Maria Kirilenko.

Wozniacki fikk et tidlig brudd i første sett mot Cibulková og så seg aldri tilbake. Karakteristisk for kampen hadde Cibulková flest rene vinnerslag, men danskens taktikk var som så ofte å returnere helt til motstanderen gjorde feil. Det gjorde slovaken gang på gang.

Wozniacki fikk behandling for kneskaden i begynnelsen av annet sett og satt med en ispose på kneet en liten stund, før hun reiste seg og fullførte kampen. Hun er fortsatt ubeseiret i New Haven, nå med 20 seirer på 20 forsøk. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere