Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kneet bekymrer Wozniacki

Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
Sist oppdatert:
New Haven (NTB-Ritzau): Heller ikke slovakiske Dominika Cibulková hadde noe å stille opp mot Caroline Wozniacki i WTA-turneringen i New Haven. Dansken vant 6-2, 6-1.

Wozniacki er dermed klar for semifinale i turneringen hun har vunnet de fire siste årene. Med to seirer til plasserer hun seg selv i eksklusivt selskap. Bare tre kvinnelige spillere har vunnet en turnering fem ganger på rad.

Motstanderne har ikke hatt noe å stille opp mot Wozniacki så langt i turneringen, men hun er bekymret over smerter i kneet som dukket opp tidlig i annet sett av kvartfinalen.

- Jeg må vurdere hvordan det påvirker meg, og om det kommer til å bli verre. Jeg vil ikke risikere en langvarig skade, sa hun og antydet at hun først fredag avgjør om hun stiller i kvartfinalen mot Maria Kirilenko.

Wozniacki fikk et tidlig brudd i første sett mot Cibulková og så seg aldri tilbake. Karakteristisk for kampen hadde Cibulková flest rene vinnerslag, men danskens taktikk var som så ofte å returnere helt til motstanderen gjorde feil. Det gjorde slovaken gang på gang.

Wozniacki fikk behandling for kneskaden i begynnelsen av annet sett og satt med en ispose på kneet en liten stund, før hun reiste seg og fullførte kampen. Hun er fortsatt ubeseiret i New Haven, nå med 20 seirer på 20 forsøk. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!