RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knepen hjemmeseier på Old Trafford

Foto: Afp/Scanpix
Manchester United møter et Aston Villa som endelig er i form. Her er dagens andre oddstips.

Les også:
Oilers vinner klart
Lesernes oddstips tirsdag

Vi har vært innom ishockey i dagens første oddstips. Det er et fyldig langoddsprogram i dag, og i dagens andre oddstips ser vi nærmere på storkampen på Old Trafford i Manchester.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Manchester United - Aston Villa
Manchester United topper Premier League, fem poeng foran Arsenal. 11-1-0 og målscore 34-7 er sesongen tall på Old Trafford hittil. Sir Alex roterte selvsagt på laget da man møtte Southampton i FA-Cupen, og det holdt akkurat, igjen, da man snudde 0-1 til 2-1 mot slutten. I forrige opptreden i serien skjedde en lignende snuoperasjon. Takket være Hernández og ikke minst Berbatov snudde man 0-2 til 3-2 i Blackpool. I dag styrkes defensiven av at Van Der Saar, Ferdinand, Vidic og Rafael er på plass igjen. På topp har man Berbatov og Rooney, som fikk hvile mot Southampton. Hernandez er kanskje mer aktuell enn Rooney i dag. Evra er også tilbake.

Manchester Uniteds tropp i følge teamtalk.com: Van der Sar, Kuszczak, Lindegaard, Rafael, O'Shea, Brown, Ferdinand, Vidic, Smalling, Evans, Evra, Fabio, Nani, Obertan, Carrick, Fletcher, Scholes, Gibson, Anderson, Giggs, Bebe, Rooney, Berbatov, Hernandez, Owen.

Aston Villa har hatt en tung sesong, men står nå med 4-1-0 på sine fem siste, alle turneringer medregnet. Manager Houllier roterte på laget i FA-Cupen mot Blackburn, men de utvalgte ordnet en flott 3-1 seier på Villa Park. Hjemmekampen før dette ble det andre manchesterlaget, City, slått 1-0. Villa har forlatt nedrykksstriden. De står med 2-3-7 på sine tolv bortekamper i serien. Å hente inn en spiller som spissen Darren Bent fra Sunderland var ikke billig, men så får Houllier også betalt i form av scoringer fra første stund. Bent er klar i dag, mens det spøker for Agbonlahor, som skal sjekkes nærmere kampstart, på grunn av en strekk. Baker og Delph er ute.

Aston Villas tropp i følge teamtalk.com: Friedel, L Young, Makoun, Dunne, Downing, A Young, Pires, Agbonlahor, Albrighton, Delfouneso, Heskey, Petrov, Reo-Coker, Clark, Cuellar, Bannan, Collins, Marshall, Bent, Lichaj, Herd, Walker.

Innbyrdes oppgjør på dagens bane:

12.12.2009 Manchester United - Aston Villa 0 - 1
05.04.2009 Manchester United - Aston Villa 3 - 2
29.03.2008 Manchester United - Aston Villa 4 - 0
13.01.2007 Manchester United - Aston Villa 3 - 1
07.01.2007 Manchester United - Aston Villa 2 - 1
20.08.2005 Manchester United - Aston Villa 1 - 0

Av Uniteds 11 hjemmeseire i serien har 4 vært av den knepne sorten. I dag skal de med toppet lag ta sin tolvte hjemmeseier, men de møter en motstander i meget god form, med måltyven Bent på topp. Vi tror dette kan bli jevnere enn Sir Alex setter pris på. Vi øyner muligheten for over 2,5 mål i kampen og en knepen hjemmeseier. Hvorfor ikke 3-2 til United igjen, med Bent og Berbatov på scoringslisten. Vi synes 3,60 er godkjent betaling for at det ender 1-0, 2-1, 3-2 eller 4-3 og så videre på Old Trafford i kveld. Vi setter 100 kroner på dette singlespillet. Fristen er klokken 20.55.

88. Manchester United - Aston Villa (0-1) 1,77 3,60 3,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere