RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knetrøbbel for sandvolleyjentene

Sist oppdatert:
Et vondt venstrekne kan sette en stopper for Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes VM-sjanser i sandvolleyball.

I åpningskampen tirsdag hadde Kathrine Maaseide store problemer mot australske Nathalie Cook/Nicole Sanderson, som til slutt vant med klare 21-12, 21-13, melder NTB.

- Jeg prøvde å gjøre alt på en fot. Det gikk dårlig, konstaterte Kathrine Maaseide, som fikk en belastningsskade i venstre kne på trening mandag.

- Jeg husker ikke akkurat hva som skjedde, bare at det gjorde vondt. I dag vegret jeg meg for å belaste beinet, det kan jeg ikke gjøre i fortsettelsen, sa Maaseide til NTB.

OL-vinneren fra Sydney, Nathalie Cook, er favoritt til puljeseier sammen med sin nye makker Nicole Sanderson. Hun så hva som skjedde mandag:

- Hun sa det til meg etter trekningen i går, og det var tydelig på spillet deres også. De servet jo nesten bare på meg, sa Kathrine Maaseide.

Tredjeplass

Maaseide/Glesnes spiller de to siste kampene i puljespillet onsdag. Først møter de Tatjana Riera/Claire Jaouen, Frankrike, deretter mexicanske Hilda Gaxiola/Mayra Garcia. De norske jentene er seedet som nummer tre i puljen, etter Australia og Mexico. For å gå videre til sluttspillet må de minst sikre seg en tredjeplass. Åtte av de tolv treerlagene blir nemlig med videre til 16-delsfinale torsdag.

Kristine Wiig og Cecilie Josefsen debuterte som par med å tape 2-0 (21-2, 21-10) for nederlandske Rebekka Kadijk/Marrit Leenstra. De spiller mot kanadiske Gabriele Jobst/Patricia Stragliotto senere tirsdag og lover å komme sterkere tilbake.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere