Knockout i første runde!

vant Bergens 3-årsfestival 15.10.2005

vant Bergens 3-årsfestival 15.10.2005 Foto: hesteguiden.com

Uppercut Flevo er en traver med et skikkelig vinnerinstinkt, og i kveld tar han etter alle solemerker sin 43. seier i karrieren.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

I billig konkurranse på torsdagskveldene hjemme i Bergen holder 3 Uppercut Flevo stort sett lekestue med konkurrentene, og i kveld vinner han etter alt og dømme den tredje avdelingen på enkleste vis. Ove Wassberg sin øyensten vant sprettlett mot tilsvarende motstand sist, og forut for det gikk seiersmaskinen til championen flotte løp i tøffe lag.

Nettavisen satte DD på 2 rekkertil herlige 30 ganger pengene på Bjerke i går!

To hester gjør opp
I den andre avdelingen ser vi for oss et oppgjør mellom 1 Krøsus og 7 Tøffe Toft, og vi er rimelig trygge på å komme oss igjennom på disse to. Førstnevnte er best, men sporet kan bli en felle for den starttrege femåringen. Sistnevnte er sterk, og står nærmest til å overta om favoritten blir innelåst i feltet. Ingen av de to har tapt løp så langt i år, og det sier vel det meste om vinnerviljen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre vriene løp
2 Søndre Prinsen står forlokkende til i innledningen, og får vinnertipset., 9 Gilborken er bedre enn raden, og er ute i rette omgivelser. 4 Lykkesiv er en hoppe som er svært bra på sitt beste, og hun skal strekes på alle kuponger. 6 Nøkle Pål holder toppform, og er snakk om en tidlig gardering.

Veldig vanskelig i den fjerde avdelingen, og vi garderer bredt på samtlige spilleforslag. Favoritten 9 Førlands Blesa vinner trolig med en riktig reise, men havner ofte i drøye spor ute i "åkeren". 7 Elvekongen er i form og kan utfordre, sammen med 10 Schutora som har stabilisert seg mye den senere tida. 4 Solberg Spikern og 11 Kandidaten er også blant de bedre, mens 3 Grans Spika en luring på sprint fra fint startspor.

6 Explosive Nala fortjener en seier nå. Står fint til i finalen, og trives på lang distanse. 11 Max Stensbæk trener bra, og skal være aktuell direkte i Tvedt-regi.12 Lucky New blir skummel med rett reise. 8 Britney Spur blir mye betrodd, men distansen kan volde problemer.

Nettavisens spillere forsynte seg grovt!
Ja, nok en gang kom vi med glimrende vurderinger til gårsdagens V65-omgang, og når vårt herlige DD-drag Vesle Rappa speedet inn til seier i DD-1 kunne de av våre lesere som kjøpte vårt DD-forslag på 100 kroner innkassere meget pene 1500 kroner, mens 5 rette på vårt største V65-forslag utbetalte 4035 kroner!

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Bergen Travpark har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 112, 350 og 1078 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bergen på nrk.no nett-tv i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag