Knudsen for dyr for Molde

Brann-spilleren og klubben kom ikke til enighet.

29.11.06 15:20

Tidligere i dag bekreftet Molde at de hadde lagt inn bud på Branns Martin Knudsen. Etter forhandlinger er det nå klart at Molde ikke lenger er interessert.

- Vi har snakket med Martin om rammer for en eventuell avtale, med det var for stort sprik mellom krav og tilbud til at vi vil gå videre med det, sier direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Martin Knudsen har samboer i Molde, noe som skal ha vært én av grunnene til at han kunne tenke seg å ta steget ned i 1. divisjon.

Tromsø har tilbudt Knudsen en treårskontrakt og Sandefjord er også interessert i Brann-spilleren. Knudsen har kontrakt med Brann ut 2008.

Knudsen kom til Brann fra Viking i 2000, men selv vil han ikke si noe som helst om spekulasjonene rundt hans fremtid.

– Jeg forholder meg til at jeg er Brann-spiller. Det er ennå kamper igjen i Royal League, og jeg har ingen kommentarer i forhold til interesserte klubber eller spekulasjoner om overganger, sier Knudsen til iBergen.no.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde avventer foreløpig situasjonen.

– Jeg har fått signaler fra Martin om at han nå ønsker å tenke på seg selv, med tanke på å få mest mulig spilletid, sier Mjelde, som samtidig uttrykker at han ønsker å ha en allsidig Martin Knudsen med videre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.