RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knusende overlegen Federer

Sist oppdatert:
Verdensener Roger Federer viste med all tydelighet at han er nettopp det i finalen av Masters Cup i natt.

Sveitseren pulveriserte Lleyton Hewitt fullstendig, og vant 6-3, 6-2. Lyn, torden og kraftig regn forsinket finalen med tre timer, men Federer stormet rett til en 5-2-ledelse i første sett, før et nytt regnvær satte inn.

Fantastisk sesong
Men avbrekket gjorde ikke Hewitt særlig godt. Federer bare fortsatte å banke inn vinnere, og han vant sin 13. finale på rad uten å anstrenge seg nevneverdig. Det var også andre år på rad at han gikk seirende ut av den prestisjetunge Masters-turneringen.

Sveitseren fikk 1,52 millioner dollar for seieren, som var hans 11. for året. Han har også vunnet Wimbledon, US Open og Australian Open.

- Det er en helt utrolig avslutning på en fantastisk sesong for meg. Jeg var skadet, men kom sterk tilbake, og klarte å vinne denne tittelen. Det er nesten for mye å be om, sa 23-åringen etter turneringen, ifølge BBC Sport.

Tegnebrettet
Nå skal han på en etterlengtet ferie. Neste år er målet hans å forsvare Wimbledon-tittelen, i tillegg til fortsatt å være nummer en på rankingen.

Hewitt har nå tapt seks kamper på rad mot Federer.

- Han har virkelig banket meg i år. Jeg må nok tilbake til tegnebrettet. Forhåpentligvis kan jeg ta ham neste år, sa Hewitt etter finaletapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere