RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Knust av nummer 56 i verden

Serena Williams er ute av Australian Open.

Serena Williams lekte seg fram i Australian Open, men mot 56. rangerte Jekaterina Makarova ble det sjokkexit i 4. runde med 2-6, 3-6.

Fem ganger har Williams vunnet grandslamturneringen i Melbourne. Hun har slitt med skader de siste årene, men det er ikke forklaringen til det elendige spillet mot Makarova.

- Åpenbart er jeg ikke 100 prosent, og det har jeg heller ikke vært. Men det er ingen unnskyldning eller forklaring. Jeg vet at jeg kan spille 100 ganger bedre, sa Williams etter mandagens nederlag.

Hele 13 ganger har hun vunnet grandslamturneringer. Nå blir hun tilskuer når Australian Open avgjøres.

- Hun gikk for bruddpoeng på mange av sine slag. Jeg gjorde 37 feil. Det forteller egentlig alt om kampen, sukket Williams.

Russiske Makarova visste knapt hva hun skulle si etter den overraskende seieren. – Det er helt utrolig. Jeg vet ikke hva jeg skal si, stotret hun fram.

Tsjekkiske Petra Kvitova gikk til kvartfinale med 6-2, 7-6 over serbiske Ana Ivanovic, men det alle snakket om var episoden der Kvitova skulle smashe, men regelrett bommet på ballen.

Etterpå prøvde verdenstoeren å bortforklare bomslaget.

- Jeg vet at det så veldig rart ut da jeg bommet, men husk at jeg vant. Det er det som betyr noe, sa 21-åringen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere