*Nettavisen* Sport.

Knust Savage

Han er ikke mors beste barn selv på en fotballbane, men Robbie Savage er selvfølgelig langt nede etter beinbruddet mot Watford tirsdag.

25.01.07 15:26

Det var 55 minutter inn i oppgjøret mot Watford at midtbanenspilleren ble liggende igjen etter en duell mot Al Bangura. Da ble raskt konstatert at beinet var brukket og at resten av sesongen var spolert for 32-åringen.

Og Savage finner liten trøst i TV-bildene fra episoden.

- Jeg har sett taklingen igjen på TV, og den ser ikke ut som verdens beste for meg, men jeg skal la folk få gjøre opp sin egen mening om den, sier han til lokalavisen Lancashire Telegraph.

Dobbelt opp
Også tidligere denne uken smalt det for Morten Gamst Pedersens klubb, da Andre Oojer brakk foten mot Manchester City. Og selv om den forrige episoden var uforskyldt, er Mark Hughes nå frustrert etter Savage-skaden.

- Han tok Robbie rett over ankelen, som måtte betale med konsekvensene. Bare gutten selv (Bangura) kan fortelle dere om det var med vilje eller ikke. Dere må spørre ham som var involvert, sier waliseren.

Robbie Savage har levert en god sesong i Blackburn-trøya og var nettopp beæret med kapteinsbindet.

- Jeg er knust. Jeg hadde en av mine beste sesonger noensinne.

- Hadde det i vente
Men han er ofte i rampelyset av feil årsaker selv, og fikk kritikk for sine teatrale evner etter at Arsenal-kaptein Gilberto Silva ble utvist for å ha "dyttet" ham på nyåret. Waliseren selv er også oppmerksom på at onder tunger vil hevde at han fikk som fortjent denne gangen.

- Jeg vet jeg har blitt berømt i det siste for å gå inn i 50/50-dueller og alt det der. Og med spillemåten min regner jeg med å bli skadet fra tid til annen. Denne gangen var det dessverre jeg som ble skadet, og jeg vet noen folk vil si at jeg hadde det i vente, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.