*Nettavisen* Sport.

Knuste Amelie Mauresmo

Foto: (foto: scanpix)

Amelie Mauresmo var en av de største favorittene til å vinne årets Australian Open. I kvartfinalen i natt ble hun knust.

25.01.05 07:47

Serena Williams var totalt overlegen, og vant enkelt 6-2, 6-2. Williams seiler dermed opp som kanskje den største favoritten til å vinne hele turneringen, selv om Maria Sjarapova og Lindsay Davenport også har vist fryktinngytende form så langt.

Mageskade
Nattens kamp var såre enkel for Williams, men det skyldtes minst like mye Amelie Mauresmo. De upressede feilene florerte, og den franske verdenstoeren virket plaget av en mageskade.

Nå venter Sjarapova i semifinalen for den yngste av Williams-søstrene. Den russiske mediemagneten vant i tre sett over sin landsvenninne, Svetlana Kuznetsova. Sjarapova har vunnet de to siste innnbyrdes oppgjørene mot Williams.

Stolt
Det plager ikke Serena.

- Jeg føler at jeg ikke har noen ting å tape. I Wimbledon tror jeg at jeg var for nervøs. Jeg fikk ikke sove, jeg fikk ikke puste. Noen ganger ønsker du noe så sterkt at du blir helt satt ut. Nå har jeg det bra. Jeg er virkelig stolt av forberedelsene mine denne gangen, sier hun, ifølge BBC Sports Online.

Mauresmo har tapt ni av sine ti siste møter med Williams. Den franske jenta er fortsatt på jakt etter sin første Grand Slam-tittel.

Annonsebilag