RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knuste Europa-drømmen

Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX
Sist oppdatert:
LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Espen Johnsens knyttneveslag i luften midtveis i andre omgang knuste Rosenborgs drøm om avansement i Champions League. - Grekernes andre mål tar jeg på min kappe. Det var en tabbe, sier RBK-keeperen.

Han gjør ikke det minste forsøk på å bortforklare bommen som ga Panathinaikos 2-1-ledelsen.

- Jeg føler jeg er i god balanse da jeg går ut for å bokse ballen. Av en eller annen grunn bommer jeg, ballen treffer Ståle Stensaas i ryggen og daler ned i beina på en motspiller, som enkelt setter den i mål. Utrolig irriterende, men sånt skjer i fotball, sier sørlendingen, som rakrygget forklarer flausen.

Ingen angst
- Hvis jeg skal være etterpåklok ville det kanskje vært best om jeg ble stående på streket i akkurat den situasjonen. Men det gjorde jeg altså ikke, sier Johnsen, som bedyrer at han ikke har fått angst for å feltarbeidet etter denne tabben.

- Jeg kommer til å kline til også neste gang en sånn situasjon oppstår. Men da treffer jeg ballen, smiler han.

Rosenborg-keeperen forlanger å bli trodd på at det skal mer til enn en uheldig situasjon på fotballbanen for at han skal miste nattesøvnen.

Glemmer
- Dette glemmer jeg fort. Vil heller ta med meg det positive fra denne kampen i jobben som skal gjøres resten av denne sesongen og i forberedelsene til neste år.

- Jeg synes det er sterkt av laget å komme tilbake etter to nesestyvere og med litt flaks hadde Torstein satt inn sitt tredje mål for dagen. Da hadde kvelden vært topp og tabben min glemt. Men sånn ble det altså ikke, slår Espen Johnsen fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere