RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knuste Vålerenga

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)
Sist oppdatert:
Lørenskog viser medaljetakter.

LØRENSKOG – VÅLERENGA 5-2:

Se torsdagens resultater nederst i saken

Lørenskog er tippet som en av de positive overraskelsene i eliteserien i ishockey denne sesongen. Etter to seierunder er det bare å konstatere at Atle Olsens lag ligner på en medaljekandidat.

Det startet bra med 4-3-seier over Lillehammer på bortebane i serieåpningen. Torsdag kveld imponerte Lørenskog enda mer, da Vålerenga ble feid av isen i Lørenskog ishall. Hele 5-2 sto det på lystavla da sluttsignalet lød.

Avgjort i midtperioden
Det var riktig nok VIF som tok ledelsen ved Aleksander Nervik etter knapt fem minutter, men Dominic Noel svarte bare 22 sekunder etter VIFs ledermål.

Så ga Hans Christian Hollsted vertene ledelsen, før Noel scoret igjen – assistert av den hjemvendte veteranen Tommy Jakobsen.

Da Johnny Bruun la på til 4-1 knapt midtveis i midtperioden, var løpet kjørt.

I siste periode reduserte Steffen Thoresen for Vålerenga før Jonas Wallgren fastsatte sluttresultatet til 5-2.

- Fryktelig lenge igjen
Trener Atle Olsen er selvfølgelig strålende fornøyd med det som har skjedd så langt.

- Nå er det bare spilt to kamper, og det er fryktelig lenge igjen av sesongen. Men vi er veldig fornøyd med det vi har gjort så langt, sier han til Nettavisen.

- Hvorfor har dere spilt så bra i de første kampene?

- Vi har mange unge spillere som har fått et ekstra år på baken. I tillegg har vi hentet inn rutinerte spillere som Kenneth Larsen, Johhny Bruun og Tommy Jakobsen. Og så har vi bra utlendinger. Det er en bra miks, og derfor har vi som mål å bli topp fire i serien.

- Realistisk mål
- Det er et realistisk mål, men som sagt, det er lenge igjen, sier Olsen.

Han forteller om en spillemessig jevn kamp mot Vålerenga, men der Lørenskog var best der det gjelder mest, altså foran begge mål

- Vi tvinger dem til å skyte fra dårlige vinkler. Samtidig er vi flinke til å få brudd på dem i midtsonen, som vi utnytter godt, sier Atle Olsen.

Kampen mellom seriefavoritt Sparta og Comet i Halden, som skulle ha vært avviklet torsdag, ble avlyst. Årsaken er at Halden ishall ikke har fått den nødvendige brukstillatelsen fra Halden kommune etter ombygningsarbeidet som har blitt utført i hallen, melder Ishockeyforbundet.

Torsdagens resultater:
Stjernen – Stavanger 3-5 (1-2, 1-0, 1-3)
Frisk Asker – Lillehammer 1-3 (1-1, 0-1, 0-1)
Lørenskog – Vålerenga 4-1 (3-1, 1-0, 1-1)
Manglerud Star – Storhamar 2-3 (0-1, 0-1, 2-1)
Comet – Sparta - UTSATT

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere