Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen snakket søndag kveld med ulike medier om bråket etter Roma-kampen tidligere denne uka.

Etter først å ha gjort unna bortekampen mot Sandefjord, som endte med 2-1-seier og tre poeng til Glimt, åpnet han opp om tumultene som oppsto utenfor garderobene på Aspmyra torsdag.

Les også: Kommer med alvorlige anklager mot Kjetil Knutsen. Eksperter reagerer: - Nitrist

Knutsen havnet da i basketak med Romas keepertrener Nuno Santos etter å ha gjort ferdig pressekonferansen sin.

I etterkant slo italienske medier hendelsen stort opp. Roma-kaptein Lorenzo Pellegrini framstilte Glimt-treneren som den som hadde oppført seg voldelig.

Vurderte framtida

Bodø/Glimt gikk dagen etter Roma-kampen ut med en pressemelding, der Knutsen forklarte at det var Santos som gikk til fysisk angrep på ham.

Nettavisen og flere andre medier kunne erfare at Romas keepertrener tok strupetak på Glimt-treneren og presset ham opp mot veggen.

- Det er sånn at man vurderer om man skal fortsette med dette. Det er så langt unna mine, klubbens og norsk fotballs verdier. Du må inn og hente en kraft i deg og løse situasjonen best mulig, sa Knutsen til Avisa Nordland etter kampslutt i Sandefjord.

Les også: Glimt holdt unna, men dette irriterte flere: - Ikke enkelt

- Sånne ting kan få meg til å ville gjøre noe helt annet. Det er mange som mener mye om det man gjør her i livet. For meg er det aller viktigste å kunne se seg selv i speilet. Går det på bekostning av det, så må jeg vurdere om det faktisk er verdt det. For det koster mye, dette gamet, påpekte Knutsen videre.

Overfor Eurosport sa Knutsen han er sjokkert over virkemidlene og oppførselen til Roma-trenerne i forbindelse med Conferende League-kampen.

- At den typen metoder blir brukt synes jeg er sjokkerende.

- Og så må du bare akseptere at noen velger de virkemidlene. Det er i hvert fall en bevisstgjøring om hvordan vi ikke skal bli, fortsatte 53-åringen.

Mourinho-stikk

Knutsen kritiserte også Romas sjeftrener José Mourinho for måten han har framstått på.

- Han har i hvert fall et verdisyn og en måte å lede på som er så langt unna det jeg står for. Det er utrolig skuffende å se fra en merittert trener som har vært i dette gamet så lenge, påpekte Glimts trenerprofil videre.

Roma og Bodø/Glimt spiller skjærtorsdag om avansementet til semifinalene i Conference League på Stadio Olimpico.

Nordlendingene leder 2-1 etter første kamp.