STABÆK - BODØ/GLIMT 0-3:

Kraftig regnvær på Østlandet førte til overvann og vanskelige spilleforhold på Nadderud Stadion før kveldens oppgjør mellom serieleder Bodø/Glimt og nedrykkstruede Stabæk.

Les også: Kraftig vind og nedbør skaper kaos - kommune setter krisestab

Glimt-trener Kjetil Knutsen var før kampstart helt klar på at kampen ikke burde blitt satt i gang.

- Nei, overhodet ikke, sa Knutsen på spørsmål fra Discovery før kampstart.

- Det er overvann på banen, konkurransevilkårene blir helt feil for begge lag og det er er skaderisiko i det. Det verste som kan skje her er at vi spiller x antall minutter, så stopper dommeren kampen og så skal vi spille resten på et annet tidspunkt. Da blir det parodi for meg, sa han videre.

Les også: Søderlund sjokkert over det han opplevde i Frankrike

Han påpekte også at Nadderud-gresset ville bli ødelagt for resten av sesongen dersom kampen ble spilt.

- Først og fremst mener jeg det blir feil for begge lag. Stabæk skal jo spille resten av sesongen på denne banen, og den kommer til å bli ødelagt. Vi har en kampplan. Nå får vi se hvor mye vi klarer å gjennomføre i forhold til den. Vi får se hva som er mulig å få til. Dessverre tror jeg det blir en fotballkamp med mye tilfeldigheter og at ballen vil stoppe og så videre, sier Knutsen.

Stabæk-trener Eirik Kjønø var på sin side klar på at kampen burde gjennomføres.

- Det er ikke farlig for spillerne. Det er det dommerne vurderer. Selvfølgelig er den ikke helt optimalt, men den er akkurat god nok, så får vi håpe at det ikke blir avgjørende. Alternativet er å spille kampen i desember, og det ønsker vi ikke, sa Kjønø.

Kamp ble det, og det spørs nok om ikke Kjetil Knutsen i etterpåklokskapens navn er ganske fornøyd med det, tross alt.

Etter pause sørget nemlig gjestene for at alle poengene ble med hjem til Bodø med tre scoringer.

Først var det Patrick Berg som tredde ballen gjennom til Sondre Brunstad Fet, som igjen fant Erik Botheim. Han stanget ballen kontant i mål mot gamle lagkamerater.

Noen minutter senere var det Fredrik Bjørkan som var på farten etter å ha mottatt en pasning fra Ola Solbakken. Venstrebacken trillet ballen fint i hjørnet fra venstresiden og 0-2 i favør Glimt.

Etter at Kornelius Normann Hansen dro ned Amahl Pellegrino som bakerste mann og fikk rødt kort, ble jobben enda enklere for gjestene.

Etter 86 minutter økte nemlig innbytter Gilberg Koomson ledelsen til 3-0 etter en kort cornervariant.

I og med at også Molde fikk med seg tre poeng fra Skien, er det fortsatt tre poeng fra Bodø/Glimt ned til tabellnaboen fra rosenes by.

Se fullt kampreferat fra Nadderud: