ROMA (Nettavisen): Både Bodø/Glimts hovedtrener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos var utestengt fra torsdagens kamp etter forrige ukes basketak i Bodø.

Likevel dukket den portugisiske keepertreneren opp både på oppvarmingen av Roma-keeper Rui Patricio og i garderoben etter kampen, som Roma vant 4-0.

Les også:Eksperten tror én ting preget Glimt i stortapet

- Fotball skal ikke være sånn

Det får Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen til å reagere. Knutsen stilte ikke på pressekonferansen, men i et intervju med Viaplay fyrer han løs mot oppførselen.

- Fotball skal ikke være sånn. Vi er et kollektiv og vi har et team rundt laget, så jeg skal ikke bruke det som en unnskyldning i denne kampen, men det prates om fair play og mange ting, sier Knutsen.

- Keepertreneren deres fikk være med i garderoben og være ute på oppvarmingen. Det er så urimelig at det ikke går an å ta det alvorlig. Vi lærer av alt her i livet. Jeg får bare riste det av meg, sier Knutsen videre.

Glimt-assistenten Morten Kalvenes, som ledet laget torsdag, ble også spurt om keepertreneren til Roma på pressekonferansen.

- Nå er det sånn at jeg kommer ikke til å bli frontmann for Glimt i den saken. Jeg har vært caretaker i dag, så det kommer jeg ikke til å svare på. Jeg kommer til å begrense det til kun å svare på spørsmål om kampen, sier Kalvenes.

Solbakken: - Det er ikke i våre hender

Ola Solbakken tror ikke Kjetil Knutsens fravær var årsaken til torsdagens stortap.

- Vi har et veldig stort fokus på å ikke ha noe stort fokus på det. Vi har fokus på det vi kan gjøre noe med og bare la det være opp til UEFA hvordan det blir. Det er ikke i våre hender, så vi har hatt minst mulig fokus på det, sier Solbakken til Nettavisen etter kampen.

Les også: José Mourinho mener Glimt kan ha mistet grepet om virkeligheten

Bodø/Glimts angrepsspiller, som storspilte mot Roma i gruppespillet, har ingen god forklaring på hvorfor laget ikke kom opp på samme nivå torsdag.

- Det artigste, og det som kanskje har vært styrken vår når vi har spilt kamper i Europa, er at vi har gledet oss sånn. Jeg har ikke noe godt svar på hvorfor det ikke ble sånn i dag, sier Solbakken.

- Tror du Knutsen kunne utgjort noen forskjell for dere i dag?

- Ikke noe som kunne gjort noe utslag ut ifra hvordan det ble i dag.

En tidligere utgave av denne artikkelen hadde embeddet inn et bilde av Nuno Santos sammen med en Kjetil Knutsen-maske. Dette bildet er manipulert og er fjernet fra artikkelen