RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Vs NY Knicks
Vs NY Knicks Foto: AFP/ Scanpix

Kobe slo Knicks

Sist oppdatert:
LA Lakers var nære kollaps, men så snørte Kobe Bryant på seg skoene igjen.

Forrige sesongs NBA-mestre, LA Lakers, dominerte i tre omganger i nattens kamp mot New York Knicks. Problemet er bare at en basketballkamp består av fire omganger.

Knicks lå under 25 poeng bak da kampuret viste 9:19 i siste omgang. Knicks' scoringsprosent lå på stusslige 39 prosent.

Kobe Bryant hadde gjort jobben sin oppskriftsmessig. I tredje omgang tok han 13 poeng, sikret en 76-52 ledelse og kunne dermed ta seg en velfortjent hvil på benken sammen med resten av startfemmeren.

Slapp benk
Men selv om LA Lakers har et stjernelag, hjelper det lite når de som sitter på benken ikke er like gode. 25-poengsledelsen skrumpet kraftig inn ettersom Knicks i en periode scoret hele 11 poeng uten at Lakers-reservene fikk puttet et poeng.

I løpet av hele kampen klarte Lakers-reservene bare å score ni poeng, i motsetning til Knicks reserver som scoret hele 41 poeng.

Dermed måtte Lakers-stjernene igjen knytte på seg de store skoene for å redde stumpene. Det holdt akkurat til en 100-90 seier.

- Det er flaut å miste en så stor ledelse og må ha karer som Kobe og Gasol tilbake i kampen igjen på slutten, sier Lakers reserve-guard Shannon Brown til Reuters.

Stjernene må få hvile
Akkurat det var stjernene også enige i, for de kan ikke være på banen hele tiden.

- Vår annenlinje må jobbe bedre sammen og hjelpe oss så godt de kan, sier Lakers' lange spanjol, Pau Gasol.

Kobe Bryant sanket inn 34 poeng, i sin første kamp mot Knicks siden han scoret hele 61 poeng mot dem i forrige sesong. Knicks har nå tapt fem kamper på rad mot LA Lakers, som sikret sin fjerde seier på rad i Western Conference.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere