César Santin ble den store helten da han scoret vinnermålet mot Club Brugge i det 58. minutt. Det målet var nok til å sørge for 1-0-seier til FC København. Laget til Ståle Solbakken klarte dermed å ta den siste plassen i gruppe G som gir videre spill.

St. Étienne vant gruppa med åtte poeng foran Valencias seks. De to lagene spilte onsdag 2-2.

Villa tapte
Aston Villa tapte 3-1 borte mot Hamburger SV, og vant dermed ikke gruppa. Det gjorde tyskerne og sammen med Villa og Ajax er de klare for viderespillet fra gruppe F.

AC Milan hadde sjansen til å ta gruppeseieren i gruppe E. Med seier over Wolfsburg på hjemmebane ville førsteplassen være i boks. Det så lenge bra ut, Milan ledet 2-1 til det gjensto ti minutter. Da slo Mahir Saglik til og sørget for 2-2 og poengdeling. Med dette resultatet ble tyske Wolfsburg gruppevinner. Milan tok andreplassen og er klare for sluttspillet.

Nedtur for Heerenveen
I samme gruppe tapte Trond Sollieds «norske» Heerenveen 3-0, borte mot Portsmouth. Verken britene eller Sollieds gutter kunne ta seg videre, men Heerenveen tok ikke ett eneste poeng i gruppespillet.

I gruppe H tapte Feyenoord hjemme for Lech Poznan. Nederlenderne gikk dermed gjennom gruppespillet uten å ta et eneste poeng. Dermed var både Heerenveen og Feyenoord dårligere enn Rosenborg, som tok hele to poeng i gruppen sin.

Trønderne spilte ikke onsdag og endte sist i sin gruppe.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).